Horoscopul zilei de 17 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou, acest început de săptămână este cât se poate de provocator.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Astăzi te simți foarte sigură pe tine și pe alegerile pe care le faci. Acest mod de a te raporta la tot ceea ce este în jur te ajută mult să îți urmezi visurile îndrăznețe și să nu te lași doborâtă de eșecuri. Chiar dacă intenția anumitor persoane este de a-ți pune piedici în îndeplinirea visurilor, acest lucru nu le va reuși.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Astăzi ești pusă în postura de a prelua frâiele pentru a organiza și manageria o tranzacție profesională importantă. Reușita este importantă pentru cariera ta. De asemenea, adori să fii la conducere și îți place enorm să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Astăzi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. În ultimele zile nu ai putut să te ocupi de toate aspectele și simți că dezorganizarea din jur te sufocă. Seara alegi să o petreci citind cartea preferată într-o cafenea din cartierul tău. Această activitatea este printre preferatele tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Dintr-odată ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu ceilalți la începutul acestei zile. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care vizează aspecte destul de sensibile. Ai încredere în ceea ce simți!  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Energia psihică pe care o resimți te ajută să te simți odihnită. Îți ”construiești” singură norocul, însă ești conștientă și că viața este destul de indulgentă în ceea ce te privește. Astăzi încearcă să fii mai receptivă la semnalele pe care ți le trimite organismul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Este posibil ca unele stări interioare pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva emoțional. Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate. De asemenea, este important pentru echilibrul tău interior să fii conștientă de toate implicațiile acestui aspect.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 septembrie 2018

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului nostru interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Deși comportamentul tău de astăzi nu este acceptat de cei din jur, nu îți dorești să te explici. Încerci să te ferești de judecata altora. Îți dorești foarte mult să nu mai trăiești prin prisma opiniilor celor din jur și lucrezi foarte mult ca acest proces să devină parte din tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 septembrie 2018

Oricât de ciudat ți se poate părea acest lucru, în sfârșit familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Colegii de birou au tendința să te critice destul de dur, mai ales atunci când acțiunile tale îi descalifică pe ei în fața superiorilor. În ceea ce privește un anumit proiect personal, reușești să îl finalizezi exact așa cum ți-ai dorit.
Articole astro