Horoscopul zilie de 16 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Te îndepărtezi într-un mod asumat de anumite persoane din viața ta. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Acest lucru se datorează încrederii în sine pe care nimeni nu ți-o poate zdruncina.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Natura impulsivă te conduce mereu spre mijlocul conflictelor. Indiferent de cât de mult încerci să rămâi în-afara acțiunii propriu-zise, sunt situații în care nu reușești să stai deoparte. Tot timpul simți nevoia să te faci auzită, mai ales de anumite persoane care pentru tine reprezintă un etalon social.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Pentru tine, totul s-a transformat în rutină. Ai nevoie de noi provocări pentru a resimți adrenalina de altădată. Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Temerile tale în raport cu relația personală sunt destul de accentuate în această zi. Este posibil ca diferențele de opinie sau reacțiile exagerate pe care le-ai surprins la partener să te facă să resimți mult mai intens anxietatea cu privire la un viitor împreună.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Pe parcursul acestei zile nu vrei să faci absolut nimic care îți poate induce o senzație de disconfort. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine. Persoanele cu care interacționezi vor ceda destul de ușor în fața atitudinii tale categorice.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Programul prestabilit pe care îl urmezi zi de zi suferă destul de multe modificări. Astrele te îndeamnă să te implici în mai multe activități sociale și vei căuta să dai curs oricărei oportunități în acest sens. Nimic din ceea ce se întâmplă în plan profesional nu îți schimbă părerea despre propriile limite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Îți place să fii informată și de aceea ești foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur. Comunicarea este foarte importantă pentru tine. Aceasta te ajută întotdeauna să duci la îndeplinire într-un mod mai rapid multe din taskurile pe care le ai de rezolvat la serviciu, dar și în viața de zi cu zi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Alegi să aduci în viața ta schimbarea la nivel spiritual de care ai nevoie. Armonia de care vei avea parte îți va restabili echilibrul emoțional. Resimți din plin impactul anumitor discuții pe care le porți cu cei din jur, dar asta nu înseamnă că te vei lăsa atât de afectată așa cum o făceai în trecut.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Suprasolicitarea pe care ai trăit-o pe parcursul ultimelor zile se face resimțită la nivelul capacității tale de a te acomoda la schimbările bruște de situație. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 decembrie 2020

Din păcate, ai tendința să te axezi doar pe lucrurile negative care ți se întâmplă. La serviciu este indicat să îți notezi ideile care îți traversează spontan mintea. Acestea te pot ajuta să îmbunătățesti managmentul și modul de lucru din cadrul departamentului din care faci parte.
Articole astro