Horoscopul zilei de 9 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Astăzi, la birou, vei trece prin situații dramatice și complet neașteptate. Efectul lor va fi readucerea la viață a unor sentimente de frustrare de demult uitate. În sens contrar, armonia de care ai parte în viața personală te va ajuta să îți găsești noi ancore care să te echilibreze din punct de vedere emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Încă din primele ore ale dimineții resimți o stare de disconfort. De mai multe ori pe parcursul acestei zile vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Anxietatea pe care o trăiești în fața oricărui eveniment nou pentru tine te face să crezi despre sine că nu te poți adapta la societatea din care faci parte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Deși consideri că nu ai abilitatea necesară pentru a-i motiva pe cei din jur să își ”pună la bătaie” capacitățile, o să îți menții destul de vocal punctul de vedere cu privire la soluțiile pe care le ai în raport cu situația dată. Majoritatea deciziilor luate sunt ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Sunt multe persoane în viața ta care doresc cu orice preț să îți ”amprenteze” deciziile. Cu toate astea, te ții departe de ele deoarece alegi doar să le respecți opinia și nimic mai mult. Îți place armonia și vei acționa mereu în acest sens, chiar dacă la mijloc se află și multe compromisuri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Cu siguranță nu ești în pană de idei, dar parcă nu poți să pornești de undeva pentru a ajunge să îți atingi obiectivele. Visezi cu ochii deschiși la propriile visuri, dar te înfrânezi atunci când trebuie să și acționezi în acest sens. Timpul trece pe lângă tine!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Ești în căutare de iubire și înțelegere. Această nevoie pe care o ai te va transforma într-o fire deschisă, caldă, sociabilă. Cei din jur însă nu sunt obișnuiți cu acest tip de comportament venit din partea ta. Firea lor sceptică te va răni mai mult decât este cazul.    

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoștință pentru tot ceea ce fac pentru tine. Cu toate astea, de multe ori acționezi ca și cum totul ți se cuvine. A ierta pe cei care îți greșesc vorbește de fapt despre propria persoană. Tot ceea ce faci este despre tine!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile de către cei din jur, mai ales că nu te dezici să îți susții întotdeauna într-un mod cam agresiv opiniile. Deși știi că în urma acestui proces se află de fapt nevoia de confirmare socială, simți că ești blocată în acest punct al existenței tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Chiar dacă ești tentată să crezi în clișeul ”iubirea vindecă tot”, nu o faci. În opinia ta, o astel de judecată te poate face să iei decizii greșite și pe care le vei regreta. Astăzi vei fi destul de suspicioasă în raport cu cei din jur deoarece ai tendința să crezi că ți se ascund lucruri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă, pe care o și recepționezi fără prea multe bariere. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru sau pur și simplu îl ignoră.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Faptul că te cunoști foarte bine nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Știi întotdeauna cum trebuie să acționezi pentru a-ți pune și mai mult în evidență carisma. Astăzi te lași condusă de primul imbold și acționezi în consecință.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 septembrie 2021

Este important să nu mai fii atât de categorică în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți par să fie din ce în ce mai profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.
Articole astro