Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Mai ales în paln profesional, eviți cât poți de mult ideea de ambiguitate. Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Criticile care îți sunt aduse nu sunt elocvente. Odată ce tu ești conștientă de acest lucru, te focusezi pe propriile obiective și interese.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Dacă promisiunile pe care ți le fac cei din jur nu au niciun sens pentru tine, nu trebuie să devii radicală sau indiferentă. Fiecare dintre noi se ghidează după propriul univers emoțional. Ceea ce nu face sens pentru tine, cu siguranță poate face sens pentru mine, și invers.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți sunt profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Liniștea și armonia pe care le trăiești în această perioadă reprezintă pentru tine apogeul la care visai și pe care îl puteai atinge în plan emoțional. Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Ai mare nevoie să lași lucrurile să își urmeze cursul. Rămâi blocată în tot felul de conflicte pe care le ai cu cei din jur sau cu propriul sine și îți este tot mai dificil să ieși la liman. Fiecare dintre noi are propria viziune asupra lumii. A argumenta pe baza acestui subiect nu este o alegere înțeleaptă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Te simți fericită cu tot ceea ce trăiești în prezent și nu îți dorești să dai cu piciorul echilibrului emoțional pe care îl resimți în toate sectoarele vieții tale. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este nevoie să fii conștientă în permanență de nevoile pe care le ai.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Mai multe situații care au loc astăzi te determină să meditezi asupra mecanismelor de apărare și să începi un adevărat proces de introspecție. Sunt multe situații în care îți expui vulnerabilitățile, chiar dacă nu aceasta ar fi intenția ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere. Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu orice preț aprecierea superiorilor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 septembrie 2020

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.
Articole astro