Horoscopul zilei de 9 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 septembrie 2019

La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu disperare aprecierea superiorilor. Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să termini tot ceea ce ți-ai propus. Deși te simți odihnită din punct de vedere psihic, ai senzația că tot nu reușești să te conectezi la ceea ce se întâmplă în jur.    

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Pentru tine, deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile la locul de muncă. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, trebuie să iei în calcul ”riscurile” din plan personal la care te supui atunci când singura ta prioritate pare a fi cariera.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Cu siguranță ai nevoie de un nou sens în viață.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Încă de la începutul zilei vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută însă să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă. Susținerea pe care o simți din partea celor din jur îți oferă confort emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Majoritatea deciziilor pe care le iei sunt ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine. Ziua aceasta îți oferă contextele potrivite pentru a simți armonia care te înconjoară.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Eviți cât poți de mult ideea de ambiguitate. Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să dai explicație celor din jur cu privire la modul în care faci lucrurile. Ziua aceasta se anunță a fi destul de complicată din cauza indeciziei celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Astăzi chiar și un lucru neînsemnat sau o replică superficială te poate face fii mult prea defensivă. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat. Sunt momente în care rațiunea îți este încețosată și nimic nu pare să mai aibă sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 septembrie 2019

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Astăzi nu rata oportunitatea de a face autoanaliza situației emoționale actuale. Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Prezența lor îți va induce un sentiment de melancolie în raport cu trecutul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Firea ta independentă și exuberantă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Oportunitățile din plan profesional sunt binevenite pentru o persoană atât de vivace ca tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 septembrie 2019

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 septembrie 2019

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Această zi de luni este ideală pentru relaxare în familie având în vedere că ai decis să nu mergi la birou. Profită de starea de spirit pozitivă pe care o ai pentru a te ocupa și de proiectele personale.
Articole astro