Horoscopul zilei de 9 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Majoritatea deciziilor luate sunt ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine. Ziua aceasta îți oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Eviți cât poți de mult ideea de ambiguitate. Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Reușești să te apropii foarte repede de persoanele pe care abia le cunosti. Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Această zi este specială pentru tine deoarece ți-i aduce alături pe cei dragi ție. Din astfel de momente de calmitate, tu îți iei toată energia pozitivă de care ai nevoie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Astăzi chiar și un lucru neînsemnat sau o replică superficială te poate face să-ți pierzi cu totul mințile. O să îl jignești destul de dur pe partener. Situația în care te afli te obligă să faci o analiză a ceea ce simți cu adevărat. Sunt momente în care rațiunea îți este încețosată și nimic nu pare să mai aibă sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Ai impresia că partenerul îți ascunde ceva important. Ceee ce presupui te face să te simți trădată, chiar dacă tu nu știi nimic concret în acest sens. Te lași acaparată de primul imbold și acționezi în consecință. Singură, învață să nu mai pui preț pe remarcile făcute de prieteni în legătură cu alegerile pe care le faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Această zi de duminică este ideală pentru relaxare în familie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Încă de la începutul zilei vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Mai multe situații în care te vei afla te determină să începi un proces de introspecție. Indiferent de starea de spirit a celor din jur, tu rămâi rezervată și temătoare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Te simți mai mereu o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Cu toate astea, ai nevoie de cineva de încredere căruia să îi mărturisești chiar și cele mai ascunse gânduri și trăiri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită reorganizare emoțională.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Aptitudinile tale organizatorice sunt din nou puse la bătaie astăzi. Proiectele echipei din care faci parte stagnează și este nevoie de o reorganizare amănunțită și specifică. Acasă, în familie, reușești să îți regăsești liniștea după o zi agitată de weekend.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 septembrie 2018

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul pozitiv deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Cu toatea astea, ai grijă de persoanele importante din viața ta. Nu le ignora!
Articole astro