Horoscopul zilei de 9 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Legătura Soare-Pluto poate ”amesteca” lucrurile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat dintotdeauna. Remarci cu regret că o prietenie importantă pentru tine s-a transformat într-o legătură cu implicații sociale și nimic mai mult.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Oboseala care s-a acumulat în timp te face să te îngrijorezi cu privire la starea ta psihică. Devii din nou mult prea pragmatică în raport cu anumite emoții. Îți dorești cu ardoare să ai parte de acele începuturi la care visezi, dar te simți blocată și nu reușești să acționezi.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu orice preț aprecierea superiorilor. Alegi să adopți o atitudine rezervată în raport cu tot ceea ce se întâmplă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă complet indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine.  Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Dinamica anumitor relații importante pentru tine pare ca se reglează de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Aceasta este o decizie pe care ai amânat-o pentru prea mult timp.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă distanțeze și mai apoi, veți alege să mergeți pe drumuri diferite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt. Chiar dacă rămâi focusată pe plan profesional, asta nu va rezolva dilemele din plan emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Ai tendința de a te adânci în starea de spirit confuză pe care o ai. Faci asta deoarece ai încredere că este ceva trecător. Este important să ne dăm voie să simțim. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care le-o oferi le garantează întotdeauna un punct de sprijin.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de dedicare și cunoaștere de sine, deopotrivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 octombrie 2021

Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie. Dacă pentru prea mult timp ai renunțat la propria persoană pentru alții, acum a venit momentul tău.
Articole astro