Horoscopul zilei de 9 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 octombrie 2018

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt, de data aceasta cu o aură caldă și deschisă noilor experiențe. În plan profesional, proiectele de mare anvergură te ajută să îți menții motivația la cote maxime.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Astăzi nu rata oportunitatea de a face autoanaliza situației emoționale actuale! Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Prezența lor îți va induce un sentiment ”dulce-amărui” de melancolie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Firea ta independentă și exuberantă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Oportunitățile din plan profesional sunt binevenite pentru o persoană atât de vivace ca tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 octombrie 2018

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Firea perseverentă te ajută în acest sens. Cu toate astea, sunt destul de multe situații particulare care te fac sa îți ”slăbești” motivația pentru succes.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Te simți mai mereu o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Toate acțiunile tale fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 octombrie 2018

De mai multe ori pe parcursul acestei zile vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Anxietatea pe care o trăiești în fața oricărui eveniment nou pentru tine te face să crezi despre sine că nu te poți adapta la societatea din care faci parte. Poate este indicat să ceri ajutor de specialitate în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Astăzi te lași dusă de val. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor. Cuvintele pot deveni inamicul tău. Fiecare dintre voi are dreptul la replică și la un punct de vedere! Cariera nu poate să mai aibă are parte de toată dedicarea ta. În prezent trebuie să te îngrijești mai mult de echilibrul interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Pentru tine, deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile la locul de muncă. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, trebuie să iei în calcul și riscurile din plan personal la care te supui atunci când singura ta prioritate este cariera.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 octombrie 2018

Proiectele echipei din care faci parte stagnează și este nevoie de o reorganizare amănunțită și specifică. Deși consideri că nu ai abilitatea necesară pentru a-i motiva pe cei din jur să își ”pună la bătaie” capacitățile, o să îți menții destul de vocal punctul de vedere cu privire la soluțiile pe care le ai în raport cu situația dată.
Articole astro