Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Cu toate astea, rămâi încrezătoare în forțele proprii și în capacitatea ta de a face față provocărilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Ajungi să acționezi complet irațional. Ești mult prea stresată de tot ceea ce reprezintă ideea de cotidian. Viața profesională te stresează, cei din familie au constant așteptări de la tine, copilul interior are nevoie de afecțiune și odihnă, iar tu pur și simplu nu mai ai energie pentru nimic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Astăzi vei dedica o mare parte din timp propriei persoane și nevoilor emoționale pe care le ai. Ești în căutare de iubire și înțelegere. Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Singura modalitate care te face poate face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale pe care le ai în desfășurare. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Faci multe excese, atât alimentare, cât și psiho-emoționale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

În anumite interacțiuni sociale disimulezi destul de mult pentru a avea timpul necesar să te retragi în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale deoarece te îndepărtează de cei dragi și de propriile visuri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. În viața profesională știi întotdeauna care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, însă anumite obstacole te solicită destul de mult. Timpul este prețios în această etapă a carierei tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine. Eviți cât poți de mult ideea de ambiguitate. Îți creează stare de disconfort și îți consumă prea multă energie psihică.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Încă de la începutul zilei vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută însă să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă. Susținerea pe care o simți din partea celor din jur îți oferă confort emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să surprinzi cu adevărat nimic din ceea ce se întâmplă. Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața profesională.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 noiembrie 2021

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Cu siguranță ai nevoie de un nou sens în viață.  
Articole astro