Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Încă de dimineață ești hotărâtă ca lucrurile să iasă exact așa cum îți dorești. Te bucuri de comunicarea cu cei din jur și de forma pe care o iau dorințele tale, dar parcă totuși nu este suficient. Îți dorești să depășești anumite limite impuse din cauza educației primite și nu vei ezita să te răzvrătești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul benefic pentru tine în acest moment. Îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Indiferent de orice, continui să fii o fire ambițioasă și perseverentă în tot ceea faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Firea ta independentă și exuberantă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Prezența lor îți va induce un sentiment ”dulce-amărui” de melancolie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Cu toate astea, rămâi încrezătoare în forțele proprii și în capacitatea ta de a face față provocărilor.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar, ca să nu mai vorbim de indignarea pe care o simți. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția asupra modului în care aleg să își trăiască viața.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

La birou trebuie să fii mai răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Chiar dacă ești de părere că viața nu te poate lua prin surprindere, ai mereu pregătit un plan de acțiune secund.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Este destul de evident faptul că te lași condusă de emoții. Îți este frică de unele riscuri și încerci să le eviți cât poți de mult. Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Ai senzația că tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acesta ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și tot ceea ce simți te ajută să speri și în lucrurile bune. În plan profesional trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Pentru a reuși să te relaxezi în această zi liberă, concentrează-te pe lectura cărţilor preferate şi pe prezenţa persoanelor dragi din viaţa ta. Această combinație cu siguranță nu poate da greș! Te așteaptă o săptămână dificilă la nivel emoțional și ai nevoie de ”repere” solide pentru a trece cu bine peste toate provocările.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 noiembrie 2020

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.
Articole astro