Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit importantă pentru tine, nu permiți oricărei persoane din jur să îți dea sfaturi cu privire la viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Pentru a reuși să te relaxezi în această zi de weekend, concentrează-te pe lectura cărţilor preferate şi pe prezenţa persoanelor dragi din viaţa ta. Această combinație cu siguranță nu poate da greș! De asemenea, o plimbare în natură îți poate aduce revigorarea de care ai nevoie pentru zilele care urmează.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te impactează direct. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Singura modalitate care te face poate face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale pe care le ai în desfășurare. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Faci multe excese, atât alimentare, cât și psiho-emoționale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. În viața profesională știi întotdeauna care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, însă anumite obstacole te solicită destul de mult. Timpul este prețios în această etapă a carierei tale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Disimulezi foarte mult pentru a te retrage în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale. Sunt multe persoane în viața ta care doresc cu orice preț să îți ”amprenteze” deciziile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să surprinzi cu adevărat nimic din ceea ce se întâmplă. Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața profesională.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Reușești să te apropii foarte repede de persoanele pe care abia le cunosti. Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Această zi este specială pentru tine deoarece ți-i aduce alături pe cei dragi ție. Din astfel de momente de calmitate, tu îți iei toată energia pozitivă de care ai nevoie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Astăzi vei dedica o mare parte din timp propriei persoane și nevoilor emoționale pe care le ai. Ești în căutare de iubire și înțelegere. Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 noiembrie 2019

Toate acțiunile tale fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.
Articole astro