Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Astăzi vei dedica o mare parte din timp propriei persoane și nevoilor emoționale pe care le ai. Ești în căutare de iubire și înțelegere. Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu disperare aprecierea superiorilor. Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să surprinzi cu adevărat nimic din ceea ce se întâmplă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața ta. Astăzi, o persoană mai în vârstă cu care ai o relație deosebită te va ajuta să iei o decizie pe care ai tot amânat-o în ultimul timp.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Ai tendința să interiorizezi într-un mod radical tot ceea ce trăiești. Prietenii, colegii de muncă, familia nu reușeșc să poarte cu tine o discuție sinceră. Disimulezi foarte mult pentru a te retrage în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Astăzi nu rata oportunitatea de a face autoanaliza situației emoționale actuale. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Depănarea amintirilor îți induce o stare de melancolie, dar în același timp ești recunoscătoare pentru tot ceea ce viața ți-a oferit de-a lungul timpului.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Toți cei din jur profită de vulnerabilitatea pe care o expui. Persoana iubită încearcă să îți ”hrănească” încrederea în sine, dar nu te lași ajutată în acest sens. Sunt multe acele situații în care îi respingi pe toți cei care îți vor binele. Firea defensivă face parte din personalitatea ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Astăzi ai o stare de spirit pozitivă. Încă de dimineață ești hotărâtă ca lucrurile să iasă exact așa cum îți dorești. Te bucuri de comunicarea cu cei din jur. În mai multe contexte profesionale vei încerca să îți susții punctul de vedere într-un mod elocvent. Cariera este prioritatea ta în această perioadă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Având în vedere preocuparea asiduă în raport cu cariera de care ai dat dovadă în ultima perioadă, este de așteptat ca rezultatele să fie pe măsură. Indiferent de modul în care alegi să îți trăiești viața, este important să nu treacă pe lângă tine acele oportunități care te pot ajuta să te redescoperi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Te concentrezi pe propriul echilibru interior și ”anulezi” orice efect pe care l-ar putea avea cei din jur asupra ta. Deși știi despre sine că ai mult de muncit la capitolul comunicare, sunt destul de multe contexte în care vei alege să te exprimi. Deschiderea emoțională pe care o simți se datorează și încrederii celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi de vineri, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul pozitiv deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Continuă să fii o fire ambițioasă și perseverentă în tot ceea faci!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 noiembrie 2018

După o perioadă lungă în care te-ai concentrat asupra vieții personale, este timpul să faci ca lucrurile să se întâmple și în plan profesional. Oportunitățile care vor apărea te așteaptă să le materializezi astfel încât nimic din ceea ce se întâmplă să nu rămână la voia întâmplării.  
Articole astro