Horoscopul zilei de 9 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 martie 2022

Te gândești tot mai serios să renunți la o parte din lucrurile personale pentru a-i vedea zâmbind pe cei în nevoie. Tot ceea ce faci în perioada care urmează te ajută să dai un nou sens propriei vieți. De fapt, acesta este și ”obiectivul” inconștientului tău. Trebuie doar să te lași ghidată.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 martie 2022

Este dreptul tău să îți întorci privirea din fața lucrurilor evidente atât timp cât nu te simți încă pregătită să le integrezi în viața ta. Majoritatea celor care te judecă o fac doar prin prisma invidiei sau a geloziei. Nu le da curs sau crezare!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 martie 2022

Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”. În plan profesional nu ai parte de provocări în această perioadă, iar asta te frustrează.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 martie 2022

Pe parcursul întregii zile simți o dorință tot mai necontenită de a schimba ceva la stilul tău de viață. Într-o relație, comportamentul tău ambiguu îl va irita pe partener. De cele mai multe ori nu găsești înțelegere la cel de lângă tine, iar asta te întristează.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 martie 2022

Ești o fire receptivă la nevoile celor din jur. Reușești să te apropii foarte repede de persoanele noi pe care abia le cunoști. Parcursul acestei zile este special pentru tine. Îți vei rezerva mult mai mult timp pentru propria persoană și vei face doar activități care îți fac o reală plăcere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 martie 2022

Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. Îți displace ideea de ambiguitate și mai ales în anumite relații din viața ta, o astfel de dinamică este ”periculoasă”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 martie 2022

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 martie 2022

Te simți fericită cu tot ceea ce trăiești în prezent și nu îți dorești să dai cu piciorul echilibrului emoțional pe care îl resimți în toate sectoarele vieții tale. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este nevoie să fii conștientă în permanență de nevoile pe care le ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 martie 2022

Mai multe situații care au loc astăzi te determină să meditezi asupra mecanismelor de apărare și să începi un adevărat proces de introspecție. Sunt multe situații în care îți expui vulnerabilitățile, chiar dacă nu aceasta ar fi intenția ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 martie 2022

Cu siguranță nu ești în pană de idei, dar parcă nu poți să pornești de undeva pentru a ajunge să îți atingi obiectivele. Visezi cu ochii deschiși la propriile visuri, dar te înfrânezi atunci când trebuie să și acționezi în acest sens. Timpul trece pe lângă tine!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 martie 2022

Tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acesta ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și care te ajută să speri și în lucrurile bune. În plan profesional trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 martie 2022

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.
Articole astro