Horoscopul zilei de 9 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 martie 2021

În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Cu toate astea, rămâi încrezătoare în forțele proprii și în capacitatea ta de a face față provocărilor.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 martie 2021

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți sunt profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 martie 2021

Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere. Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu orice preț aprecierea superiorilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 martie 2021

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 martie 2021

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 martie 2021

Atunci când vine vorba de relații, indiferent că vorbim despre context personal sau profesional, ai tendința să îți neutralizezi emoțiile. Lipsa aceasta de încredere în propriile sentimente le oferă celor din jur premisa conform căreia te afli într-o postură vulnerabilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 martie 2021

Chiar dacă optimismul nu face parte din paleta personalității tale, sunt destule situații care îți arată că un astfel de mod de percepere a evenimentelor te poate ajuta să îți găsești echilibrul interior. Ascultă-ți intuiția! Nu ai nimic de pierdut.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 martie 2021

Astăzi nu rata oportunitatea de a face autoanaliza situației emoționale actuale. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 martie 2021

Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. Îți displace ideea de ambiguitate și mai ales în anumite relații din viața ta, o astfel de dinamică este ”periculoasă”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 martie 2021

Te simți mai mereu o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Cu toate astea, ai nevoie de cineva de încredere căruia să îi mărturisești chiar și cele mai ascunse gânduri și trăiri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 martie 2021

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar, ca să nu mai vorbim de indignarea pe care o resimți. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția asupra modului în care aleg să își trăiască viața.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 martie 2021

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.
Articole astro