Horoscopul zilei de 9 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 martie 2020

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar, ca să nu mai vorbim de indignarea pe care o simți. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția asupra modului în care aleg să își trăiască viața.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 martie 2020

Ai tendința să interiorizezi într-un mod radical tot ceea ce trăiești, indiferent de faptul că realitatea din jur poate fi diferită față de cea pe care o ”țese” mintea ta. Astăzi nu poți să te concentrezi pe ceea ce își doresc cei din jur de la tine deoarece ai tu singură prea multe așteptări de la propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 martie 2020

Tot timpul trebuie să fii la un anumit nivel pe care ți-l impui într-un mod exigent. Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul pozitiv deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 martie 2020

Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Indiferent de starea de spirit a celor din jur, tu rămâi rezervată și temătoare. Preferi să fii așa decât să te ”arunci” din nou într-o stare de agitație emoțională.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 martie 2020

Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă. Din cauza frustrării pe care ți-o creează jobul actual, consideri că este momentul potrivit pentru a face o schimbare în acest sector al vieții tale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 martie 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 martie 2020

Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Eviți cât poți de mult ideea de ambiguitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 martie 2020

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. Atunci când vine vorba de relații, indiferent că vorbim despre context personal sau profesional, ai tendința să îți neutralizezi emoțiile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 martie 2020

În anumite situații în care te vei afla la birou vei reuși să îți dai seama de intențiile colegilor. Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Cu toate astea, rămâi încrezătoare în forțele proprii și în capacitatea ta de a face față provocărilor.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 martie 2020

Chiar și în viața profesională se văd schimbările care au apărut în viața ta odată ce ți-ai modificat perspectiva asupra lucrurilor. La birou, atunci când ai parte de mult umor de calitate, îți dai seama că tot ceea ce întreprinzi își atinge scopul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 martie 2020

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 martie 2020

Aventura de care ai parte în plan personal te ajută să lași în trecut toate deciziile greșite. Anumite persoane din viața ta nu sunt de acord cu implementările pe care încerci să le faci, însă aleg să fie rezervate. Îți cunosc și respectă nevoia de independență.
Articole astro