Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 martie 2019

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți sunt profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 martie 2019

Este dreptul tău să îți întorci privirea din fața lucrurilor evidente atât timp cât nu te simți încă pregătită să le integrezi în viața ta. Majoritatea celor care te judecă o fac doar prin prisma invidiei sau a geloziei. Nu le da curs sau crezare!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 martie 2019

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar, ca să nu mai vorbim de indignarea pe care o simți. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția asupra modului în care aleg să își trăiască viața.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 martie 2019

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 martie 2019

Potențialul tău este exploatat la maxim în sfera profesională. Astăzi reușești să domini marea majoritate a conversațiilor în care vei fi implicată. Te simți un pic încordată așa că spre spre seară vei apela la beneficiile exercițiilor fizice.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 martie 2019

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. Este foarte evident faptul că te lași condusă de emoții. Îți este frică de unele riscuri și încerci să le eviți cât poți de mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 martie 2019

Dacă promisiunile pe care ți le fac cei din jur nu au niciun sens pentru tine, nu trebuie să devii radicală sau indiferentă. Fiecare dintre noi se ghidează după propriul univers emoțional. Ceea ce nu face sens pentru tine, cu siguranță poate face sens pentru mine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 martie 2019

Având în vedere magnitudinea lucrurile din jurul tău, te simți împinsă de la spate să faci totul într-o manieră mai creativă. Oricât de haotică este mintea ta, ai capacitatea de a-i influența într-un mod pozitiv pe cei cu care lucrezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 martie 2019

Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le trăiești. Orice nouă zi care ți se așază ”neșlefuită” în față reprezintă o oportunitate de a te întrece pe sine și de a face lucruri pentru sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 martie 2019

Te-ai ”blocat” cu privirea asupra unor idei mărețe, dar nu acționezi. Atât timp cât tot ceea ce se petrece în mintea ta va rămâne doar la nivel de proiect, nu vei reuși să îți împlinești visurile. Înconjoară-te de persoane pozitive care să creadă în tine!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 martie 2019

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit importantă pentru tine, nu permiți oricărei persoane din jur să îți dea sfaturi cu privire la viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 martie 2019

Criticile care îți sunt aduse nu sunt consistente. Odată ce tu ești conștientă de acest lucru, te focusezi pe propriile obiective și interese. Ziua aceasta de weekend este perfectă pentru proiecte frumoase. Ai multe locuri în care trebuie să ajungi, dar faci totul cu drag și dăruire.
Articole astro