Horoscopul zilei de 9 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 mai 2020

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul pozitiv deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Cu toatea astea, ai grijă de persoanele importante din viața ta. Nu le ignora!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 mai 2020

Te simți mai mereu o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Cu toate astea, ai nevoie de cineva de încredere căruia să îi mărturisești chiar și cele mai ascunse gânduri și trăiri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 mai 2020

Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. Îți displace ideea de ambiguitate și mai ales în anumite relații din viața ta, o astfel de dinamică este ”periculoasă”.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 mai 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă atrage bărbați puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Această zi este ideală pentru relaxare în familie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 mai 2020

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Îți este destul de dificil să te lași ghidată doare de emoțiile pozitive. Pur și simplu, nu reușești de partea sumbră a propriei vieți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 mai 2020

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 mai 2020

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 mai 2020

Cu siguranță nu ești în pană de idei, dar parcă nu poți să pornești de undeva pentru a ajunge să îți atingi obiectivele. Visezi cu ochii deschiși la propriile visuri, dar te înfrânezi atunci când trebuie să și acționezi în acest sens. Timpul trece pe lângă tine!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 mai 2020

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 mai 2020

Tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acesta ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și care te ajută să speri și în lucrurile bune. În plan profesional trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 mai 2020

Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă. Încearcă să fii mai înțelegătoare!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 mai 2020

Ideea de nou nu te mai sperie ca în trecut. Acum reușești să faci față într-un mod matur provocărilor de care ai parte. Deși familia a fost și este în continuare un adevărat sprijin pentru tine, tu alegi totuși să fii o fire independentă. Te simți mult mai bine făcând totul singură.
Articole astro