Horoscopul zilei de 9 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 mai 2019

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 mai 2019

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 mai 2019

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul benefic pentru tine în această perioadă deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Cu toatea astea, ai grijă de persoanele importante din viața ta. Nu le ignora!  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 mai 2019

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Firea perseverentă te ajută în acest sens. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 mai 2019

Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate în timp record. Nu scapi niciodată de responsabilitate atunci când apar astfel de situaţii.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 mai 2019

Te gândești tot mai serios să renunți la o parte din lucrurile personale pentru a-i vedea zâmbind pe cei în nevoie. Tot ceea ce faci în perioada care urmează te ajută să dai un nou sens propriei vieți. De fapt, acesta este și ”obiectivul” inconștientului tău. Trebuie doar să te lași ghidată.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 mai 2019

Mai multe situații care au loc astăzi te determină să meditezi asupra mecanismelor de apărare și să începi un adevărat proces de introspecție. Sunt multe situații în care îți expui vulnerabilitățile, chiar dacă nu aceasta ar fi intenția ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 mai 2019

Majoritatea deciziilor luate sunt tot ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate sau îndoială în raport cu propria realitate emoțională, reușita este un real succces pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 mai 2019

Ziua aceasta îți oferă exact contextele de care ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară. Modul în care îți ”țese” soarta oportunități profesionale stârnește destul de des invidia în cei din jur. Pentru tine totul este mult mai simplu atunci când vine vorba de succes.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 mai 2019

Planurile tale au nevoie de mai multă consistență și de aceea este indicat să lucrezi puțin la partea de organizare. Chiar dacă știi despre sine că poți face mai multe lucruri deodată, este important să nu pierzi din vedere din vedere faptul că unele detalii sunt esențiale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 mai 2019

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Eviți cât poți de mult ideea de ambiguitate. Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 mai 2019

Atunci când vine vorba de relații, indiferent că vorbim despre context personal sau profesional, ai tendința să îți neutralizezi emoțiile. Lipsa aceasta de încredere în propriile sentimente le oferă celor din jur premisa conform căreia te afli într-o postură vulnerabilă.
Articole astro