Horoscopul zilei de 9 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 iunie 2020

Proiectele personale pe care le ai în desfășurare ajung într-un moment de răscruce. Lipsa de energie pe care o resimți astăzi nu este de bun augur. La birou este important să ții mereu pasul cu tot ceea ce se întâmplă. Colegii sunt persoane suspicioase și mereu vor încerca să te influențeze negativ.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 iunie 2020

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine! A pune bariere clare între tine și cei din jur te poate ajuta să ai o nouă perspectivă asupra anumitor evenimente.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 iunie 2020

Firea ta prea puțin indulgentă provoacă destul de multe neajunsuri emoționale relației personale. Partenerul se simte de multe ori inhibat din cauza atitudinii tale restrictive. Uneori ești de părere că nici măcar nu are capacitatea de a-ți îndeplini nevoia de siguranță emoțională. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 iunie 2020

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Chiar dacă ești de părere că viața nu te poate lua prin surprindere, ai mereu pregătit un plan de acțiune secund.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 iunie 2020

După o perioadă lungă în care te-ai concentrat asupra vieții personale, este timpul să faci ca lucrurile să se întâmple și în plan profesional. Oportunitățile care vor apărea te așteaptă să le materializezi astfel încât nimic din ceea ce se întâmplă să nu rămână la voia întâmplării.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 iunie 2020

Criticile care îți sunt aduse nu sunt consistente. Odată ce tu ești conștientă de acest lucru, te focusezi pe propriile obiective și interese. Ziua aceasta este perfectă pentru proiecte frumoase. Ai multe locuri în care trebuie să ajungi, dar faci totul cu drag și dăruire.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 iunie 2020

Ai impresia că partenerul îți ascunde ceva important. Ceee ce presupui te face să te simți trădată, chiar dacă tu nu știi nimic concret în acest sens. Singură, învață să nu mai pui preț pe remarcile făcute de prieteni în legătură cu alegerile pe care le faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 iunie 2020

Ai tendința să interiorizezi într-un mod radical tot ceea ce trăiești. Prietenii, colegii de muncă, familia nu reușeșc să poarte cu tine o discuție sinceră. Disimulezi foarte mult pentru a te retrage în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 iunie 2020

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Ai nevoie de un nou sens în viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 iunie 2020

Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere. Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu orice preț aprecierea superiorilor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 iunie 2020

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 iunie 2020

Te-ai ”blocat” cu privirea asupra unor idei mărețe, dar nu acționezi. Atât timp cât tot ceea ce se petrece în mintea ta va rămâne doar la nivel de proiect, nu vei reuși să îți împlinești visurile. Înconjoară-te de persoane pozitive care să creadă în tine!
Articole astro