Horoscopul zilei de 9 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 iunie 2018

Tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acesta ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și care te ajută să speri și în lucrurile bune. În plan profesional trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 iunie 2018

Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă. Încearcă să fii mai înțelegătoare!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 iunie 2018

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Informațiile pe care aceștia ți le pot furniza te pot ajuta să vezi lucrurile într-o manieră diferită. Nu întotdeaua tot ceea ce te înconjoară trebuie să aibă doar nuanțe de negru sau alb.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 iunie 2018

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri ără sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 iunie 2018

Prietenii, colegii de muncă, familia nu reușeșc să poarte cu tine o discuție sinceră. Disimulezi foarte mult pentru a te retrage în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 iunie 2018

Te lași ghidată de ceea ce îți spune intuiția. Ușile către reușită în plan profesional ți se deschid larg în această perioadă. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 iunie 2018

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă care te înconjoară. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce totuși la conflicte nesemnificative.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 iunie 2018

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 iunie 2018

Te simți mai mereu o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 iunie 2018

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxificare adevărată. Urmează cu strictețe un plan care să te ajute în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 iunie 2018

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Emoțiile tale sunt complet dezorganizate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 iunie 2018

Cariera are de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Lucrurile ți se prezintă într-o manieră dezorganizată. Nu reușești să prinzi firul evenimentelor care au loc în viața ta. Îți este frica de ideea de compromis emoțional. 
Articole astro