Horoscopul zilei de 9 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 iulie 2022

Forțele cosmice gravitează în jurul tău, încurajându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. În ceea ce privește viața personală, deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de spectatori sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine care să încerce să îți dea sfaturi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 iulie 2022

Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate în timp record. Nu scapi niciodată de responsabilitate atunci când apar astfel de situaţii.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 iulie 2022

Planurile tale au nevoie de mai multă consistență și de aceea este indicat să lucrezi puțin la partea de organizare. Chiar dacă știi despre sine că poți face mai multe lucruri deodată, este important să nu pierzi din vedere din vedere faptul că unele detalii sunt esențiale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 iulie 2022

Nu pleci urechea niciodată la comentariile răutăcioase care au intenția doar să te denigreze. Prieteniile din viața ta bazate pe compromisuri nu au niciun viitor. Deși ești conștientă de acest adevăr, parcă nu te poți desprinde emoțional de anumite persoane.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 iulie 2022

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 iulie 2022

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 iulie 2022

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 iulie 2022

După o perioadă lungă în care te-ai concentrat asupra vieții personale, este timpul să faci ca lucrurile să se întâmple și în plan profesional. Oportunitățile care vor apărea te așteaptă să le materializezi astfel încât nimic din ceea ce se întâmplă să nu rămână la voia întâmplării.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 iulie 2022

Fiecare ”revoluție astrală” purtată de astre îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Astăzi te simți confuză și nesigură.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 iulie 2022

Compania plăcută și dorită a celor dragi din familie te face astăzi să pierzi orice contact cu viața de zi cu zi. Astfel de momente de regăsire sunt esențiale pentru ceea ce numești tu ”viața de familie”. Deși astrele o să agite puțin atmosfera spre sfârșitul zilei, totuși nu se întâmplă nimic notabil.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 iulie 2022

Un Saturn destul de agitat va transforma viața ta într-un adevărat haos pe parcursul acestei zile. La birou, atunci când ai parte de mult umor de calitate, îți dai seama că tot ceea ce întreprinzi își atinge scopul. Aventura de care ai parte în plan personal te ajută să lași în trecut toate deciziile greșite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 iulie 2022

Anumite persoane din viața ta nu sunt de acord cu implementările pe care încerci să le faci, însă aleg să fie rezervate. Îți cunosc și respectă nevoia de independență. Dacă la birou nu ești mulțumită cu funcția pe care o ocupi, căută noi oportunități de avansare.  
Articole astro