Horoscopul zilei de 9 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 iulie 2021

Astăzi vei dedica o mare parte din timp propriei persoane și nevoilor emoționale pe care le ai. Ești în căutare de iubire și înțelegere. Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 iulie 2021

Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Prezența lor îți va induce un sentiment de melancolie și de neapartenență în raport cu propria viață.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 iulie 2021

Planurile tale au nevoie de mai multă consistență și de aceea este indicat să lucrezi puțin la partea de organizare. Chiar dacă știi despre sine că poți face mai multe lucruri deodată, este important să nu pierzi din vedere faptul că unele detalii sunt esențiale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 iulie 2021

Firea ta independentă și exuberantă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 iulie 2021

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport acele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 iulie 2021

Te concentrezi pe propriul echilibru interior și ”anulezi” orice efect pe care l-ar putea avea cei din jur asupra ta. Deși știi despre sine că ai mult de muncit la capitolul comunicare, sunt destul de multe contexte în care vei alege să te exprimi. Deschiderea emoțională pe care o simți se datorează și încrederii celor din jur.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 iulie 2021

Consideri și simți mai mereu că ești o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 iulie 2021

Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. În viața profesională știi întotdeauna care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, însă anumite obstacole te solicită destul de mult. Timpul este prețios în această etapă a carierei tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 iulie 2021

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te impactează direct. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 iulie 2021

Chiar dacă rămășițele unei relații de prietenie încă își fac simțite prezența, nu reușești să te lași ”ghidată” de ele. În viața ta ai nevoie de stabilitate și de autenticitate. Aceasta este modalitatea prin care tu funcționezi. Astăzi lasă-te acaparată de intensitatea momentelor petrecute alături de prieteni.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 iulie 2021

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit importantă pentru tine, nu permiți oricărei persoane din jur să îți dea sfaturi cu privire la viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 iulie 2021

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Chiar dacă ești de părere că totul poate decurge conform planului stabilit, se întâmplă ca în unele contexte să nu găsești soluții imediate la problemele cu care te vei confrunta.
Articole astro