Horoscopul zilei de 9 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 iulie 2020

Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp. Este de preferat să nu vorbești prea mult cu ei despre acțiunile pe care urmează să le faci în ceea ce privește cariera.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 iulie 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Această zi este ideală pentru relaxare în familie având în vedere că ai decis să nu mergi la birou. Profită de starea de spirit pozitivă pe care o ai pentru a te ocupa și de proiectele personale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 iulie 2020

Firea ta independentă și exuberantă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Oportunitățile din plan profesional sunt binevenite pentru o persoană atât de vivace ca tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 iulie 2020

În anumite interacțiuni sociale disimulezi destul de mult pentru a avea timpul necesar să te retragi în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale deoarece te îndepărtează de cei dragi și de propriile visuri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 iulie 2020

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 iulie 2020

Ai mare nevoie să lași lucrurile să își urmeze cursul. Rămâi blocată în tot felul de conflicte pe care le ai cu cei din jur sau cu propriul sine și îți este tot mai dificil să ieși la liman. Fiecare dintre noi are propria viziune asupra lumii. A argumenta pe baza acestui subiect nu este o alegere înțeleaptă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 iulie 2020

Pe parcursul întregii zile simți o dorință tot mai necontenită de a schimba ceva la stilul tău de viață. Într-o relație, comportamentul tău ambiguu îl va irita pe partener. De cele mai multe ori nu găsești înțelegere la cel de lângă tine, iar asta te întristează.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 iulie 2020

Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața ta. Astăzi, o persoană mai în vârstă cu care ai o relație deosebită te va ajuta să iei o decizie pe care ai tot amânat-o în ultimul timp.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 iulie 2020

Este nevoie de un efort susținut și conștient pentru a ieși din starea de platitudine sexuală în care te afli de ceva timp. Chiar dacă din punct de vedere rațional starea pe care o ai poarte fi explicată, îți dai seama că este nevoie să îți dai voie să simți. Doar atât. Nu mai fii atât de exigentă cu tine!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 iulie 2020

Ești o fire receptivă la nevoile celor din jur. Reușești să te apropii foarte repede de persoanele noi pe care abia le cunoști. Parcursul acestei zile este special pentru tine. Îți vei rezerva mult mai mult timp pentru propria persoană și vei face doar activități care îți fac o reală plăcere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 iulie 2020

Firea optimistă te ajută întotdeauna să scapi de încurcăturile în care ajungi din necunoștință de cauză. Majoritatea oamenilor din viața ta cu care ajungi să împărtășești detalii picante despre viața romantică pe care o ai te îndeamnă să fii mai precaută cu privire la unele alegeri pe care le faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 iulie 2020

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.
Articole astro