Horoscopul zilei de 9 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 iulie 2019

Reușești să te apropii foarte repede de persoanele pe care abia le cunosti. Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Această zi este specială pentru tine deoarece ți-i aduce alături pe cei dragi ție. Din astfel de momente de calmitate, tu îți iei toată energia pozitivă de care ai nevoie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 iulie 2019

Pe parcursul întregii zile simți o dorință tot mai necontenită de a schimba ceva la stilul tău de viață. Într-o relație, comportamentul tău ambiguu îl va irita pe partener. De cele mai multe ori nu găsești înțelegere la cel de lângă tine, iar asta te întristează.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 iulie 2019

Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”. În plan profesional nu ai parte de provocări în această perioadă, iar asta te frustrează.    

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 iulie 2019

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 iulie 2019

La birou te simți tot mai îngrădită de exuberanța anumitor colegi care caută cu disperare aprecierea superiorilor. Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să termini tot ceea ce ți-ai propus, iar asta îți afectează motivația.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 iulie 2019

Cuvintele pot deveni inamicul tău. Fiecare dintre noi are dreptul la replică și la un punct de vedere! De cele mai multe ori integrezi replicile celor din jur ca un reproș personal, iar asta te scoate din zona de confort și te face ”să ataci”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 iulie 2019

Astăzi, o persoană mai în vârstă cu care ai o relație deosebită te va ajuta să iei o decizie pe care ai tot amânat-o în ultimul timp. Găsești reconfortantă o astfel de legătură emoțională care te face să te accepți exact așa cum ești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 iulie 2019

În anumite interacțiuni sociale disimulezi destul de mult pentru a avea timpul necesar să te retragi în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale deoarece te îndepărtează de cei dragi și de propriile visuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 iulie 2019

Majoritatea ideilor pe care le ai pot fi puse ușor în practică atât timp cât îți rezervi timp pentru organizare. Nu ești genul de persoană care să rezoneze prea bine cu ”idea de haos.” Sunt situații în care firea ta tranșantă ajunge să îi rănească pe cei din jur. Această zi o rezervi odihnei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 iulie 2019

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. În anumite conflicte care vor avea loc astăzi te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează gândurile. Renunți cu totul la aparențe.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 iulie 2019

Ajungi să acționezi complet irațional și asta se întâmplă din cauză că ești mult prea stresată de tot ceea ce reprezintă ideea de cotidian. Viața profesională te stresează, cei din familie au constant așteptări de la tine, copilul interior are nevoie de afecțiune și odihnă, iar tu pur și simplu nu mai ai energie pentru nimic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 iulie 2019

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru tine. Atmosfera tensionată de la birou accentuează diferențele de opinie dintre colegi. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere!
Articole astro