Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2024

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Perspectiva prin care încerci astăzi să privești tot ceea ce trăiești te face să resimți anumite neajunsuri emoționale de care nu erai conștientă. Chiar dacă armonia din relația personală îți aduce împlinire, sunt destul de multe momente când simți nevoia să te revolți în raport cu partenerul de viață.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie. Dacă pentru prea mult timp ai renunțat la propria persoană pentru alții, acum a venit momentul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Obiectivele tale au nevoie de mai multă consistență și de aceea este indicat să lucrezi puțin la partea de organizare. Chiar dacă știi despre sine că poți face mai multe lucruri deodată, este important să nu pierzi din vedere faptul că unele detalii sunt esențiale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt. Chiar dacă rămâi focusată pe plan profesional, asta nu va rezolva dilemele din plan emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă care te înconjoară. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru sau pur și simplu îl ignoră.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă complet indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, recunoști că acum îți este dificil să le accesezi. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Legătura dintre planete poate ”amesteca” lucrurile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat dintotdeauna că te caracterizează. Remarci cu regret că o prietenie importantă pentru tine s-a transformat într-o legătură cu implicații sociale și nimic mai mult.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 ianuarie 2024

Consideri și simți mai mereu că ești o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în agitația din jurul tău. Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi pe care nu le soliciți.
Articole astro