Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Viața sentimentala îți aduce doar frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt, de data aceasta cu o aură caldă și deschisă noilor experiențe. Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și blândețe față de propria persoană. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală.     

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Ai nevoie de un nou sens în viață.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Reușești să te apropii foarte repede de persoanele pe care abia le cunosti. Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Această zi este specială pentru tine deoarece ți-i aduce alături pe cei dragi ție. Din astfel de momente de calmitate, tu îți iei toată energia pozitivă de care ai nevoie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Astăzi vei dedica o mare parte din timp propriei persoane și nevoilor emoționale pe care le ai. Sunt multe acele situații în care îi respingi pe toți cei care îți vor binele. Firea defensivă este parte integrantă a personalității tale. Eviți să te mai scuzi pentru ea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Fiecare ”revoluție astrală” purtată de astre îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Astăzi te simți confuză și nesigură.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Încă de la începutul zilei vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută însă să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă. Susținerea pe care o simți din partea celor din jur îți oferă confort emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Chiar dacă ești de părere că viața nu te poate lua prin surprindere, ai mereu pregătit un plan de acțiune secund.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Oamenii vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi. Acesta este cursul natural al lucrurilor. Cel mai important este să reușim să oferim fiecăruia dintre ei acea parte bună din noi. Compromisurile emoționale, de cele mai multe ori, sunt de prisos.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

După o perioadă lungă în care te-ai concentrat asupra vieții personale, este timpul să faci ca lucrurile să se întâmple și în plan profesional. Oportunitățile care vor apărea te așteaptă să le materializezi astfel încât nimic din ceea ce se întâmplă să nu rămână la voia întâmplării.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 ianuarie 2022

Criticile care îți sunt aduse nu sunt consistente. Odată ce tu ești conștientă de acest lucru, te focusezi pe propriile obiective și interese. Ziua aceasta este perfectă pentru proiecte frumoase. Ai multe locuri în care trebuie să ajungi, dar faci totul cu drag și dăruire.
Articole astro