Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Astăzi nu rata oportunitatea de a face autoanaliza situației emoționale actuale. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Astăzi primești vești care nu te bucură, dar este surpinzător faptul că nimic nu te va demotiva.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Încearcă să nu mai neglijezi semnalele pe care ți le transmite organismul. De asemenea, este important să onorezi cu rațiune și conștiență toate ”angajamentele” pe care ți le-ai luat în raport cu propria stare de sănătate. Sunt multe situații în care este indicat să alegi cu inima. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Ai tendința de a te adânci în starea de spirit confuză pe care o ai. Deoarece ai încredere în faptul că este ceva trecător, îți dai voie să simți. Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă întotdeauna un punct de sprijin.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Ești exigentă, îți place să controlezi totul și nevoile tale sunt mereu cele care primează. În această perioadă este posibil să ai de-a face cu câteva dificultăți financiare care vor duce la stoparea unor planuri personale. Acest lucru îți va face dispoziția psihică de nesuportat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Dorința asiduă de a domina tot ceea ce te înconjoară fac din tine o persoană de temut. Cu toate astea, tu ești o fire sensibilă și dedicată cauzelor nobile. Conflictul interior în care îți duci existența în fiecare zi te va răpune într-un final. Încearcă să cauți ajutor la persoanele de încredere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Chiar dacă optimismul nu face parte din paleta personalitățți tale, sunt destule situații care îți arată că un astfel de mod de percepere a evenimentelor te poate ajuta să îți găsești echilibrul interior. Ascultă-ți intuiția! Nu ai nimic de pierdut.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Nu pleci urechea niciodată la comentariile răutăcioase care au intenția doar să te denigreze. Prieteniile din viața ta bazate pe compromisuri nu au niciun viitor. Deși ești conștientă de acest adevăr, parcă nu te poți desprinde emoțional de anumite persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Este important să prețuiești din tot sufletul motivele de bucurie pe care viața ți le oferă zi de zi. Superficialitatea de care dai dovadă în multe momente îți umbrește starea de bine. Ai nevoie să te lași dusă de val pentru a resimți cu adevărat tot ceea ce ți se oferă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

Pentru a rămâne mereu pe un loc fruntaș, presupune multă autodisciplină și creionarea în detalii a obiectivelor pe care le ai. Chiar dacă se întâmplă ca anumite evenimente de care ai parte să îți inducă un sentiment de nesiguranță, nu trebuie să te lași ghidată de el.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 ianuarie 2020

A pierde timp și energie acționând în defavoarea ta, este o alegere greșită. Agitația din jurul tău va lăsa repercursiuni asupra dispoziție tale psihice. Indiferent de ceea ce susțin altii, tu știi cel mai bine care sunt comportamentele care te caracterizează.
Articole astro