Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Ziua aceasta îți oferă exact contextele de care ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară. Modul în care îți ”țese” soarta oportunități profesionale stârnește destul de des invidia în cei din jur. Pentru tine totul este mult mai simplu atunci când vine vorba de succes.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Te gândești tot mai serios să renunți la o parte din lucrurile personale pentru a-i vedea zâmbind pe cei în nevoie. Tot ceea ce faci în perioada care urmează te ajută să dai un nou sens propriei vieți. De fapt, acesta este și ”obiectivul” inconștientului tău. Trebuie doar să te lași ghidată.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Pe parcursul întregii zile simți o dorință tot mai necontenită de a schimba ceva la stilul tău de viață. În anumite conflicte care vor avea loc astăzi te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează gândurile. Renunți cu totul la aparențe.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Majoritatea ideilor pe care le ai pot fi puse ușor în practică atât timp cât îți rezervi timp pentru organizare. Nu ești genul de persoană care să rezoneze prea bine cu ”idea de haos.” Sunt situații în care firea ta tranșantă ajunge să îi rănească pe cei din jur. Această zi o rezervi odihnei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Cu siguranță ai nevoie de un nou sens în viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi în permanență deschisă la ideea de schimbare. Profită de starea de spirit pozitivă pe care o ai pentru a te ocupa și de proiectele personale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Pentru a reuși să te relaxezi în această zi, concentrează-te pe lectura cărţilor preferate şi pe prezenţa persoanelor dragi din viaţa ta. Această combinație cu siguranță nu poate da greș! Te așteaptă o săptămână dificilă la nivel emoțional și ai nevoie de ”repere” solide pentru a trece cu bine peste toate provocările.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Este important să nu mai fii atât de capricioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine! Împlinirea pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul benefic pentru tine în această perioadă deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Cu toatea astea, ai grijă de persoanele importante din viața ta. Nu le ignora!  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 ianuarie 2021

Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Atunci când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Chiar și în viața profesională se văd schimbări în acest sens.
Articole astro