Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Chiar dacă ești de părere că viața nu te poate lua prin surprindere, ai mereu pregătit un plan de acțiune secund.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Din cauza agitației pe care o emite Marte în jurul său, ai senzația că ești purtată concomintent în locuri diferite. Nimic din ceea ce faci însă nu este substanțial și edific pentru obiectivele pe care le ai. Învatță să prioritizezi, fără însă a te sustrage din fața provocărilor!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Cu siguranță nu ești în pană de idei, dar parcă nu poți să pornești de undeva pentru a ajunge să îți atingi obiectivele. Visezi cu ochii deschiși la propriile visuri, dar te înfrânezi atunci când trebuie să și acționezi în acest sens. Timpul trece pe lângă tine!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Chiar dacă ești tentată să crezi în clișeul ”iubirea vindecă tot”, nu o faci. În opinia ta, o astel de judecată te poate face să iei decizii greșite și pe care le vei regreta. Astăzi vei fi destul de suspicioasă în raport cu cei din jur deoarece ai tendința să crezi că ți se ascund lucruri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Este important să nu mai fii atât de categorică în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți par să fie din ce în ce mai profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști foarte bine nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Mai mult decât atât, percepția ta în raport cu superioritatea celor din jur este pur personală și nu denotă întotdeauna realitatea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Știi întotdeauna cum trebuie să acționezi pentru a-ți pune și mai mult în evidență carisma. Te lași acaparată de primul imbold și acționezi în consecință. Această zi de miercuri aduce noroc și multă vitalitate în viața ta. Aceste două lucruri vor face diferența în multe din problemele pe care le vei întâmpina.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Sunt situații în care firea ta tranșantă ajunge să îi rănească pe cei din jur. Chiar dacă o astfel de atitudine se impune, mai ales în momentele de criză, este indicat să lași garda jos imediat ce ”pericolul” a trecut. Atunci când trebuie să iei decizii personale, amâni până în ultimul moment acest lucru.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere! Această zi o rezervi planurilor personale. Ai nevoie să simți că propriile visuri iau formă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. Este foarte evident faptul că te lași condusă de emoții. Îți este frică de unele riscuri și încerci să le eviți cât poți de mult.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

De ceva timp încoace ai impresia că partenerul îți ascunde ceva important. Ceea ce presupui te face să te simți trădată, chiar dacă nu știi nimic concret în acest sens. Ai tendința să interiorizezi într-un mod radical tot ceea ce trăiești, indiferent de faptul că realitatea din jur poate fi diferită față de cea pe care o ”țese” mintea ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 ianuarie 2019

Prietenii, colegii de muncă, familia nu reușeșc să poarte cu tine o discuție sinceră. Astăzi nu poți să te concentrezi pe ceea ce își doresc cei din jur de la tine deoarece ai tu singură prea multe așteptări de la propria persoană. Tot timpul trebuie să fii la un anumit nivel pe care ți-l impui într-un mod exigent.
Articole astro