Horoscopul zilei de 9 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 februarie 2022

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă care te înconjoară. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru sau pur și simplu îl ignoră.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 februarie 2022

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 februarie 2022

Disponibilitatea ta pentru activități sociale te face să îți încarci prea mult programul și haosul va reveni în viața ta. Pentru această zi îți propui să te focusezi mai mult pe partea administrativă și vei reuși să faci o serie din lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultimele luni.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 februarie 2022

Perspectiva prin care încerci astăzi să privești tot ceea ce trăiești te face să resimți anumite neajunsuri emoționale de care nu erai conștientă. Chiar dacă armonia din relația personală îți aduce împlinire, sunt destul de multe momente când simți nevoia să te revolți în raport cu partenerul de viață.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 februarie 2022

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 februarie 2022

Ziua aceasta îți oferă exact contextele de care ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară. Modul în care îți ”țese” soarta oportunități profesionale stârnește destul de des invidia în cei din jur. Pentru tine totul este mult mai simplu atunci când vine vorba de succes.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 februarie 2022

Majoritatea deciziilor luate sunt tot ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate sau îndoială în raport cu propria realitate emoțională, reușita este un real succes pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 februarie 2022

În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidența abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Evenimentele de care ai parte nu sunt sub controlul tău și mai mult decât atât, acestea ajung să îți dezechilibreze întreaga armonie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 februarie 2022

Ai mare nevoie să lași lucrurile să își urmeze cursul. Rămâi blocată în tot felul de conflicte pe care le ai cu cei din jur sau cu propriul sine și îți este tot mai dificil să ieși la liman. Fiecare dintre noi are propria viziune asupra lumii. A argumenta pe baza acestui subiect nu este o alegere înțeleaptă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 februarie 2022

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Criticile care îți sunt aduse nu sunt elocvente. Odată ce tu ești conștientă de acest lucru, te focusezi pe propriile obiective și interese.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 februarie 2022

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți sunt profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 februarie 2022

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.
Articole astro