Horoscopul zilei de 9 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 februarie 2021

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Chiar dacă ești de părere că viața nu te poate lua prin surprindere, ai mereu pregătit un plan de acțiune secund.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 februarie 2021

De ceva timp insiști pe impresia că partenerul îți ascunde ceva important. Ceee ce presupui te face să te simți trădată, chiar dacă tu nu știi nimic concret în acest sens. Ai tendința să interiorizezi într-un mod radical tot ceea ce trăiești. Este esențial să vorbești cu cel în cauză despre ceea ce trăiești la nivel emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 februarie 2021

Consideri și simți mai mereu că ești o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 februarie 2021

Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Simți că în acest moment nu poți face mai mult decât să laşi lucrurile să decurgă de la sine. Ai încredere în propria intuiție!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 februarie 2021

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru tine. Atmosfera tensionată de la birou accentuează diferențele de opinie dintre colegi. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 februarie 2021

Îți place și alegi să adopți o atitudine rezervată în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Deși cu siguranță nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să întârzie unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 februarie 2021 

În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidența abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Evenimentele din viața ta nu sunt sub controlul tău și de aceea acestea ajung să îți dezechilibreze întreaga armonie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 februarie 2021

Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. Din nefericire, viața sentimentalș nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 februarie 2021

Nimic din jur nu poate fi mai autentic decât ceea ce se află în sufletul tău. Pe termen lung, firea autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi, vă va distanța la nivel emoțional. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 februarie 2021

Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”. În plan profesional nu ai parte de provocări în această perioadă, iar asta te frustrează.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 februarie 2021

Majoritatea ideilor pe care le ai pot fi puse ușor în practică atât timp cât îți rezervi timp pentru organizare. Nu ești genul de persoană care să rezoneze prea bine cu ”idea de haos.” Sunt situații în care firea ta tranșantă ajunge să îi rănească pe cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 februarie 2021

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Îți displace ideea de ambiguitate. Partenerii de afaceri au tendința de a te atrage în tot felul de manevre imorale. Nepotrivirea de valori în raport cu ei te face să ai dubii cu privire la viitorul parteneriatelor.
Articole astro