Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 februarie 2020

Nu este indicat să faci lucrurile pe ultima sută de metri, dar chiar și-așa este de preferat să acționezi decât să nu o faci. Majoritatea provocărilor de care ai parte astăzi nu te intrigă, doar te fac să te poziționezi cu o atitudine mult mai matură față de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 februarie 2020

Te ”ascunzi” în spatele aparențelor și nu oferi celor din jur opinia ta reală asupra evenimentelor care au loc. Te irită modul în care aleg cei din jur să se comporte cu tine atunci când treci printr-o perioadă de criză. Cu siguranță ai nevoie de mai multă flexibilitate și inițiativă din partea lor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 februarie 2020

Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Prezența lor îți va induce un sentiment de melancolie și de neapartenență în raport cu propria viață.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 februarie 2020

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 februarie 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 februarie 2020

Atunci când vine vorba de relații, indiferent că vorbim despre context personal sau profesional, ai tendința să îți neutralizezi emoțiile. Lipsa aceasta de încredere în propriile sentimente le oferă celor din jur premisa conform căreia te afli într-o postură vulnerabilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 februarie 2020

Planurile tale au nevoie de mai multă consistență și de aceea este indicat să lucrezi puțin la partea de organizare. Chiar dacă știi despre sine că poți face mai multe lucruri deodată, este important să nu pierzi din vedere din vedere faptul că unele detalii sunt esențiale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 februarie 2020

Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața ta. Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 februarie 2020

Sentimentele de frustare care îți conduc acțiunile sunt periculoase. Te lași atrasă într-o stare de spirit confuză din care îți va fi greu să îți revii. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 februarie 2020

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 februarie 2020

Majoritatea deciziilor luate sunt tot ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate sau îndoială în raport cu propria realitate emoțională, reușita este un real succces pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 februarie 2020

Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”. În plan profesional nu ai parte de provocări în această perioadă, iar asta te frustrează.  
Articole astro