Horoscopul zilei de 9 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 februarie 2019

Sentimentele de frustare care îți conduc acțiunile sunt periculoase. Te lași atrasă într-o stare de spirit confuză din care îți va fi greu să îți revii. Chiar dacă ești de părere că nu știi să faci asta, cere ajutorul acelei persoane din viața ta în care ai încredere și cu care poți fi sinceră.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 februarie 2019

Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața ta. Astăzi, o persoană mai în vârstă cu care ai o relație deosebită te va ajuta să iei o decizie pe care ai tot amânat-o în ultimul timp.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 februarie 2019

Este nevoie de un efort susținut și conștient pentru ieși din stare de platitudine sexuală în care te afli de ceva timp. Chiar dacă din punct de vedere rațional starea pe care o ai poarte fi explicată, îți dai seama că este nevoie să îți dai voie să simți. Doar atât. Nu mai fii atât de exigentă cu tine!  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 februarie 2019

Știi despre sine că ești o persoană ambițioasă, dar acest lucru nu poate fi considerat un scut universal în fața oricărei nereușite pe care o trăiești. Dacă ai nevoie de o referință sau de un sfat urgent, cu siguranță sunt multe persoane la care vei putea apela cu încredere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 februarie 2019

Firea optimistă te ajută întotdeauna să scapi de încurcăturile în care ajungi din necunoștință de cauză. Majoritatea oamenilor din viața ta cu care ajungi să împărtășești detalii picante despre viața romantică pe care o ai te îndeamnă să fii mai precaută cu privire la unele alegeri pe care le faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 februarie 2019

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 februarie 2019

Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă. Din cauza frustrării pe care ți-o creează jobul actual, consideri că este momentul potrivit pentru a face o schimbare în acest sector al vieții tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 februarie 2019

În această perioadă în care parcă te afli la răscruce de drumuri, ai nevoie de intimitate. Mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce totuși la conflicte semnificative, mai ales având în vedere modalitatea în care cei din jur ajung să îți ceară explicații.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 februarie 2019

Persoanele care într-adevăr sunt îngrijorate de starea ta emoțională din ultima perioadă, nu pot avea o discuție sinceră cu tine. Disimulezi foarte mult pentru a te retrage în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 februarie 2019

Tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acestă zi de sâmbătă ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și tot ceea ce trăiești te ajută să speri și în lucrurile bune. În plan profesional, astăzi trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 februarie 2019

Sensibilitatea ta în plan personal se află la cote maxime în această perioadă. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor. Reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea. Pe parcursul întregii zile vei alege cariera în pofida vieţii personale, chiar dacă este weekend.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 februarie 2019

Indiferent că accepți sau nu acest lucru, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Așteptai cu nerăbdare weekendul deoarece ai lucruri importante de făcut pentru propria persoană.
Articole astro