Horoscopul zilei de 9 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 februarie 2018

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi de vineri, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 februarie 2018

La serviciu simţi că nu dai acelaşi randament cu care atât tu, cât şi colegii sunteți obişnuiţi. Pentru a reusi să te relaxezi la finele acestei zile, concentrează-te pe lectura cărţilor preferate şi pe prezenţa persoanelor dragi din viaţa ta. Un altfel de sfârşit de săptămână nu poate fi mai potrivit pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 februarie 2018

Agitaţia planetară îţi influnţează destul de evident starea de spirit din această zi. Chiar dacă aștepți cu nerăbdare weekendul pentru că ai o groază de planuri mișto, reușești totuși să te concentrezi asupra taskurilor de la birou. Spre sfârșitul zilei alegi să îți reconsideri poziția în raport cu o problemă personală mai veche.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 februarie 2018

Planetele îți influențează viața într-un mod pozitiv și te fac să fii mai energică. Astăzi îți folosesti șarmul pentru a atrage atenția celor din jur. Cauți câteva răspunsuri cheie în raport cu un proiect personal și aceasta este cea mai la îndemână soluție pe care o ai. Sfârșitul acesta de săptămână te găsește într-o stare de spirit jovială și zâmbitoare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 februarie 2018

Viața îți surâde! Tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acesta ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și care te ajută să speri și în lucrurile bune. La birou ziua se anunță a fi destul de aglomerată. Trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 februarie 2018

În loc să îi critici pe cei care nu îți îmărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanţă - horoscop azi, 9 februarie 2018

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 februarie 2018

Ai tendința să interiorizezi într-un mod radical tot ceea ce trăiești. Prietenii, colegii de muncă, familia nu reușeșc să poarte cu tine o discuție sinceră. Disimulezi foarte mult pentru a te retrage în propria carapace. Acest mod de a manageria stresul este unul distructiv pentru orice aspect al vieții tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 februarie 2018

Nu rata oportunitatea de a face autoanaliza situației emoționale actuale. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 februarie 2018

Ai impresia că partenerul îți ascunde ceva important. Ceee ce presupui te face să te simți trădată, chiar dacă tu nu știi nimic concret în acest sens. Te lași acaparată de primul imbold și acționezi în consecință. Singură, învață să nu pui preț pe remarcile făcute de prieteni în legătură cu noile tale cuceriri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 februarie 2018

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Acest sfârșit de săptămână este binevenit pentru cineva atât de obosit ca tine.

Pesti

Horoscop zilnic Peşti - horoscop azi, 9 februarie 2018

Slăbești implicarea ta în relația personală. Consideri că nu ești apreciată de cel iubit. Acest sentiment te face să te închizi în tine. La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna.
Articole astro