Horoscopul zilei de 9 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 decembrie 2021

”Scanează” cu atenție tot ceea ce este în jurul tău, iar apoi focusează-te pe acele lucruri care te pot ajuta să îți îndeplinești visurile. Chiar dacă majoritatea oamenilor din viața ta nu îți oferă șansele de care ai nevoie, nu te bazezi pe acest ”ajutor extern”. Te bazezi pe propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă complet indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Consideri și simți mai mereu că ești o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Nu ai niciun plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Da, îți place să fii înconjurată de persoane de calitate cum le zici tu, dar asta nu mai reprezintă premisa compromisurilor în plan relațional. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie. În ceea ce privește anumite relații de prietenie, alegi să lași totul să decurgă de la sine. Ai senzația că orice inițiativă pe care o ai are tendința de a forța lucrurile între tine și persoanele în cauză.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Îți displace ideea de ambiguitate. Partenerii de afaceri au tendința de a te atrage în tot felul de manevre imorale. Nepotrivirea de valori în raport cu ei te face să ai dubii cu privire la viitorul parteneriatelor.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar, ca să nu mai vorbim de indignarea pe care o simți. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția asupra modului în care aleg să își trăiască viața.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu. Oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente!  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi într-o perioadă atât de stresantă ca asta. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 decembrie 2021

Crezi în propriile visuri, iar această credință îți ghidează acțiunile. Niciodată nu vei ști cum ar fi arătat viața ta dacă deciziile luate ar fi fost altele. Acest gând îți induce o stare profundă de melancolie. La birou este important să îți menții neclintită implicarea pentru a nu da șanse altora de a te descalifica în fața superiorilor.
Articole astro