Horoscopul zilei de 9 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Este destul de evident faptul că te lași condusă de emoții. Îți este frică de unele riscuri și încerci să le eviți cât poți de mult. Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Perspectiva prin care încerci astăzi să privești tot ceea ce trăiești te face să resimți anumite neajunsuri emoționale de care nu erai conștientă. Chiar dacă armonia din relația personală îți aduce împlinire, sunt destul de multe momente când simți nevoia să te revolți în raport cu partenerul de viață.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 decembrie 2020

În ceea ce privește cariera, încă aștepți momentul potrivit pentru a-ți evidența abilitățile. Această pierdere de timp te poate face să pierzi oportunități importante de dezvoltare. Evenimentele de care ai parte nu sunt sub controlul tău și mai mult decât atât, acestea ajung să îți dezechilibreze întreaga armonie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Sunt mulți cei care încearcă să îți pună piedici în ceea ce privește evoluția profesională. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Uneori ai tendința chiar să jignești destul de ușor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 decembrie 2020

După o perioadă lungă în care te-ai concentrat asupra vieții personale, este timpul să faci ca lucrurile să se întâmple și în plan profesional. Oportunitățile care vor apărea te așteaptă să le materializezi astfel încât nimic din ceea ce se întâmplă să nu rămână la voia întâmplării.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere. Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu orice preț aprecierea superiorilor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Toate acțiunile pe care le întreprinzi fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine! Împlinirea pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața ta. Astăzi, o persoană cu suflet mare cu care ai o relație deosebită te va ajuta să iei o decizie pe care ai tot amânat-o în ultimul timp.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 decembrie 2020

La birou trebuie să fii mereu răbdătoare și diplomată pentru a reuși într-un final să ocupi poziția de conducere pe care ți-o dorești dintotdeauna. Firea perseverentă te ajută în acest sens. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 decembrie 2020

Majoritatea deciziilor luate sunt tot ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate sau îndoială în raport cu propria realitate emoțională, reușita este un real succes pentru tine.
Articole astro