Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Te concentrezi pe propriul echilibru interior și ”anulezi” orice efect pe care l-ar putea avea cei din jur asupra ta. Deși știi despre sine că ai mult de muncit la capitolul comunicare, sunt destul de multe contexte în care vei alege să te exprimi. Deschiderea emoțională pe care o simți se datorează și încrederii celor din jur.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Consideri și simți mai mereu că ești o persoană tristă și nemulțumită. Îți place singurătatea și de cele mai multe ori alegi să te izolezi decât să rămâi activă în vacarmul societății. Astăzi nu privești deloc cu ochi buni intenția celor din jur de a-ți oferi sfaturi gratuite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Astăzi vei dedica o mare parte din timp propriei persoane și nevoilor emoționale pe care le ai. Sunt multe acele situații în care îi respingi pe toți cei care îți vor binele. Firea defensivă este parte integrantă a personalității tale și eviți să te mai scuzi pentru ea față de cei care nu te acceptă cu adevărat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Oamenii vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi. Acesta este cursul natural al lucrurilor. Cel mai important este să reușim să oferim fiecăruia dintre ei acea parte bună din noi. Compromisurile emoționale, de cele mai multe ori, sunt de prisos.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Indiferent de context, ești o fire receptivă la nevoile celor din jur. Reușești să te apropii foarte repede de persoanele noi pe care abia le cunoști. Deși astrele este posibil să agite puțin atmosfera spre sfârșitul zilei, totuși nu se întâmplă nimic notabil.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Încă de dimineață ești hotărâtă ca lucrurile să iasă exact așa cum îți dorești. Te bucuri de comunicarea cu cei din jur și de forma pe care o iau dorințele tale, dar parcă totuși nu este suficient. Îți dorești să depășești anumite limite impuse din cauza educației primite și nu vei ezita să te răzvrătești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Îți displace ideea de ambiguitate. Partenerii de afaceri au tendința de a te atrage în tot felul de manevre imorale. Nepotrivirea de valori în raport cu ei te face să ai dubii cu privire la viitorul parteneriatelor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul pozitiv deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Continui să fii o fire ambițioasă și perseverentă în tot ceea faci. Această dispoziție mentală este catalizatorul tău în plan profesional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt, de data aceasta cu o aură caldă și deschisă noilor experiențe. Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Firea ta independentă și exuberantă îi atrage pe bărbații puternici. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Prezența lor îți va induce un sentiment ”dulce-amărui” de melancolie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 decembrie 2019

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.  
Articole astro