Horoscopul zilei de 9 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă care te înconjoară. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru sau pur și simplu îl ignoră.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile de către cei din jur, mai ales că nu te dezici să îți susții întotdeauna într-un mod cam agresiv opiniile. Deși știi că în urma acestui proces se află de fapt nevoia de confirmare socială, simți că ești blocată în acest punct al existenței tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Sunt multe aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști foarte bine nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Îți place singurătatea, recunoști. Sunt multe momente în care alegi să te izolezi de tot ce este în jur decât să rămâi activă în vacarmul societății. Evenimentele de astăzi vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă deoarece te epuizează psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Fire serioasă și loială, nu lași niciodată celor din jur posibilitatea să te judece greșit.  Mai multe situații care au loc astăzi te determină să meditezi asupra mecanismelor de apărare și să începi un adevărat proces de introspecție.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 decembrie 2018

În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Te simți încărcată din punct de vedere psihic. Această simplă cerință duce totuși la conflicte semnificative în raport cu partenerul de viață. Este posibil ca frustrările amândurora să se ”verse” în interiorul relației.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor realiza doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Chiar dacă nu îți dai seama cu exactitate de acest lucru sau de fapt îți este dificil să îl accepți, ești o fire posesivă și deloc flexibilă în raport cu nevoile celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Orele acestei zile parcă trec într-o clipită. Compania plăcută și dorită a familiei te face să pierzi orice contact cu viața de zi cu zi. Astfel de momente de regăsire sunt esențiale pentru ceea ce numești tu ”viață de familie” armonioasă și reconfortantă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Deși astrele este posibil să agite puțin atmosfera la începutul zilei, totuși nu se întâmplă nimic notabil. Lucrurile decurg de la sine, fără evenimente imprevizibile. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere! Sunt situații în care firea ta tranșantă ajunge să îi rănească pe cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Primești foarte mult sprijin și înțelegere din partea celor din jur. Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Cu toate astea, tu iei toate lucrurile din jur de care ai parte ca și cum ți se cuvin.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Sunt multe persoane în viața ta care doresc cu orice preț să îți ”amprenteze” deciziile. Cu toate astea, te ții departe de ele deoarece alegi doar să le respecți opinia și nimic mai mult. Îți place armonia și vei acționa mereu în acest sens, chiar dacă la mijloc se află și multe compromisuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 decembrie 2018

Din fericire pentru echilibrul tău interior, ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Familia pare uneori că este inamicul tău principal atunci când vine vorba de alegeri personale. Cu toate astea, le înțelegi poziția și le respecți punctul de vedere.
Articole astro