Horoscopul zilei de 9 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 august 2021

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 august 2021

Planurile tale au nevoie de mai multă consistență și de aceea este indicat să lucrezi puțin la partea de organizare. Chiar dacă știi despre sine că poți face mai multe lucruri deodată, este important să nu pierzi din vedere faptul că unele detalii sunt esențiale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 august 2021

Te ”ascunzi” în spatele aparențelor și nu oferi celor din jur opinia ta reală asupra evenimentelor care au loc. Te irită modul în care aleg cei din jur să se comporte cu tine atunci când treci printr-o perioadă de criză. Cu siguranță ai nevoie de mai multă flexibilitate și inițiativă din partea lor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 august 2021

Din nefericire, viața sentimentala nu-ți aduce decât frustrare și deziluzie în perioada asta. Poate că e momentul să renunți și să iei lucrurile de la capăt, de data aceasta cu o aură caldă și deschisă noilor experiențe. Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 august 2021

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit importantă pentru tine, nu permiți oricărei persoane din jur să îți dea sfaturi cu privire la viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 august 2021

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 august 2021

Pentru tine, deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile la locul de muncă. Îți dorești să fii remarcată, asta este evident. Cu toate astea, trebuie să iei în calcul ”riscurile” din plan personal la care te supui atunci când singura ta prioritate pare a fi cariera.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 august 2021

Pentru a reuși să te relaxezi, concentrează-te pe lectura cărţilor preferate şi pe prezenţa persoanelor dragi din viaţa ta. Această combinație cu siguranță nu poate da greș! De asemenea, o plimbare în natură îți poate aduce revigorarea de care ai nevoie pentru zilele care urmează.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 august 2021

Singura modalitate care te face poate face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale pe care le ai în desfășurare. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Faci multe excese, atât alimentare, cât și emoționale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 august 2021

Încă de la începutul zilei vei oscila între teamă, frustrare și blocaj emoțional. Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută însă să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă. Susținerea pe care o simți din partea celor din jur îți oferă confort emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 august 2021

Majoritatea deciziilor pe care le iei sunt ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine. Ziua aceasta îți oferă contextele potrivite pentru a simți armonia care te înconjoară.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 august 2021

Te concentrezi pe propriul echilibru interior și ”anulezi” orice efect pe care l-ar putea avea cei din jur asupra ta. Deși știi despre sine că ai mult de muncit la capitolul comunicare, sunt destul de multe contexte în care vei alege să te exprimi. Deschiderea emoțională pe care o simți se datorează și încrederii celor din jur.
Articole astro