Horoscopul zilei de 9 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 august 2020

Atunci când vine vorba de relații, indiferent că vorbim despre context personal sau profesional, ai tendința să îți neutralizezi emoțiile. Lipsa aceasta de încredere în propriile sentimente le oferă celor din jur premisa conform căreia te afli într-o postură vulnerabilă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 august 2020

Majoritatea deciziilor luate sunt tot ceea ce ai nevoie pentru echilibrul interior. Deși interiorizarea anumitor lucruri o faci cu destul de multă dificultate sau îndoială în raport cu propria realitate emoțională, reușita este un real succces pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 august 2020

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi va ajunge să vă despartă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 august 2020

Ziua aceasta îți oferă exact contextele de care ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară. Modul în care îți ”țese” soarta oportunități profesionale stârnește destul de des invidia în cei din jur. Pentru tine totul este mult mai simplu atunci când vine vorba de succes.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 august 2020

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Ia totul ca atare și respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Chiar dacă neajunsurile emoționale pe care le resimți sunt profunde, nu îți dorești să te implici într-o relație romantică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 august 2020

Atunci când intri în contact cu ”persoanele nepotrivite” pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația negativă care te înconjoară. Ai nevoie de intimitate, iar mulți din viața ta se pare că nu înțeleg acest lucru sau pur și simplu îl ignoră.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 august 2020

Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile de către cei din jur, mai ales că nu te dezici să îți susții întotdeauna într-un mod cam agresiv opiniile. Deși știi că în urma acestui proces se află de fapt nevoia de confirmare socială, simți că ești blocată în acest punct al existenței tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 august 2020

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar, ca să nu mai vorbim de indignarea pe care o resimți. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția asupra modului în care aleg să își trăiască viața.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 august 2020

Serioasă și loială, nu lași celor din jur posibilitatea să te judece greșit. Firea ta independentă, dar totodată sensibilă îi atrage pe bărbații cu personalități puternice. Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 august 2020

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 august 2020

Astăzi ești nevoită să găsești soluții rapide pentru a face față unor adevăruri inconfortabile pe care le descoperi în plan profesional. Indiferent de modul în care vor alege ceilalți să reacționeze, tu îți păstrezi diplomația și nu vorbești prea mult despre propriile emoții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 august 2020

Disponibilitatea ta pentru activități sociale te face să îți încarci prea mult programul și haosul va reveni în viața ta. Pentru această zi îți propui să te focusezi mai mult pe partea administrativă și vei reuși să faci o serie din lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultimele luni.  
Articole astro