Horoscopul zilei de 9 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 august 2019

Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Simți că în acest moment nu poți face mai mult decât să laşi lucrurile să decurgă de la sine. Ai încredere în propria intuiție!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 august 2019

Cuvintele pot deveni inamicul tău. Fiecare dintre noi are dreptul la replică și la un punct de vedere! Deși ești de părere că nu ai capacitatea necesară pentru a-i motiva pe cei din jur să își ”pună la bătaie” abilitățile, expui destul de vocal soluțiile pe care le ai în raport cu anumite probleme.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 august 2019

După o perioadă lungă în care te-ai concentrat asupra vieții personale, este timpul să faci ca lucrurile să se întâmple și în plan profesional. Oportunitățile care vor apărea te așteaptă să le materializezi astfel încât nimic din ceea ce se întâmplă să nu rămână la voia întâmplării.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 august 2019

Fiecare ”revoluție astrală” purtată de astre îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Astăzi te simți confuză și nesigură.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 august 2019

Deși interiorizarea anumitor lucruri sau emoții o faci cu destul de multă dificultate, reușita este un real succces pentru tine. Ziua aceasta îți oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară. Din astfel de momente de calmitate, tu îți iei toată energia pozitivă de care ai nevoie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 august 2019

Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate. La birou, toate proiectele la care lucrezi îți oferă șansa de a te remarca profesional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 august 2019

Compania plăcută și dorită a celor dragi din familie te face astăzi să pierzi orice contact cu viața de zi cu zi. Astfel de momente de regăsire sunt esențiale pentru ceea ce numești tu ”viața de familie”. Deși astrele o să agite puțin atmosfera spre sfârșitul zilei, totuși nu se întâmplă nimic notabil.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 august 2019

Îți place și alegi să adopți o atitudine rezervată în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Deși cu siguranță nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 august 2019

Este destul de evident faptul că te lași condusă de emoții. Îți este frică de unele riscuri și încerci să le eviți cât poți de mult. Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 august 2019

Ești captivată întru totul de cariera pe care o ai. Acest lucru este unul pozitiv deoarece îți distrage foarte mult atenția de la dilemele emoționale din viața personală. Continui să fii o fire ambițioasă și perseverentă în tot ceea faci. Această dispoziție mentală este catalizatorul tău în plan profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 august 2019

Îți displace ideea de ambiguitate. În plan profesional te ferești cât poți de mult de persoanele ”alunecoase”. Liniștea sufletească pe care o trăiești în această perioadă reprezintă pentru tine apogeul pe care îl puteai atinge în plan emoțional. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 august 2019

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.
Articole astro