Horoscopul zilei de 9 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 august 2018

Energia clară pe care o recepționezi astăzi din partea Lunii te ajută să comunici cu ușurință emoțiile confuze care te încearcă. Din cauza frustrării pe care ți-o creează jobul actual, consideri că este momentul potrivit pentru a face o schimbare în acest sector al vieții tale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 august 2018

Proiectele personale pe care le ai în desfășurare ajung într-un moment de răscruce. Lipa de energie pe care o resimți nu este de bun augur. La birou este important să ții mereu pasul cu tot ceea ce se întâmplă. Colegii sunt persoane suspicioase și mereu vor încerca să te influențeze negativ.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 august 2018

Abilitatea de a fi lider este pusă astăzi la îndoială de cei din jur. Deciziile pe care este nevoie să le iei vor avea repercursiuni asupra întregii echipe pe care o coordonezi. Pentru a defini cu exactitate ceea ce simți în această situație, este important să ai încredere în tine și în propria intuiție.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 august 2018

Răspunsurile inspirate pe care le oferi celor din jur te ajută să te remarci. În acest moment ai mare nevoie de o rampă de lansare în ceea ce privește cariera. Chiar dacă situația din relația personală nu este clară în ceea ce te privește, ai încredere în ceea ce va urma să trăiești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 august 2018

Astăzi ai o stare de spirit pozitivă. Încă de dimineață ești hotărâtă ca lucrurile să iasă exact așa cum îți dorești. Te bucuri de comunicarea cu cei din jur. În mai multe contexte profesionale vei încerca să îți susții punctul de vedere într-un mod elocvent. Cariera este prioritatea ta în această perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 august 2018

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Toate acțiunile tale fac sens în mintea ta și de aceea nu alegi niciodată să te explici în fața celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 august 2018

Te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează gândurile. Ajungi să acționezi complet irațional. Nici măcar persoana iubită nu reușește să te înțeleagă atunci când nimic din ceea ce faci nu pare să aibă sens. Uneori chiar și tu ajungi să îți pui semne de întrebare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 august 2018

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Nimeni nu îți impune o astfel de atitudine asertivă, însă poate fi privită cu ochi buni de către unele persoane în raport cu care te afli deja în dizgrație.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 august 2018

Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere! Sunt situații în care firea ta tranșantă ajunge să îi rănească pe cei din jur. Această zi o rezervi odihnei deoarece ai ajuns să resimți din ce în ce mai agresiv toată agitația care are loc la birou. Și oricum o mică pauză este mereu binevenită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 august 2018

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Ai nevoie de un nou sens în viață.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 august 2018

Încerci să îți dai seama dacă o să reușești vreodată să eviți suferința profundă pe care o trăiești mereu din cauza propriilor așteptări. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu disperare aprecierea superiorilor. Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să termini tot ceea ce ți-ai propus.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 august 2018

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de vibrațiile persoanelor de care te înconjori. Pentru a trece cu bine peste toate provocările vieții, ai nevoie de ancore emoționale stabile și de încredere în propriile limite.
Articole astro