Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Nimic din jur nu poate fi mai autentic decât ceea ce se află în sufletul tău. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi vă va distanța la nivel emoțional. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă complet indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acesta ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și care te ajută să speri și în lucrurile bune. În plan profesional trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Ideea de nou nu te mai sperie ca în trecut. Acum reușești să faci față într-un mod matur provocărilor de care ai parte. Deși familia a fost și este în continuare un adevărat sprijin pentru tine, tu alegi totuși să fii o fire independentă. Te simți mult mai bine făcând totul singură.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Ai o personalitate destul de”alunecoasă”, mai ales atunci când vine vorba de propria persoană. În orice context în care te-ai afla, te plângi de neajunsurile din viața ta, chiar dacă ești conștientă că acest gest poate deveni deranjant pentru cei din jur. Niciodată nu vei reuși să îți îndeplinești visurile dacă nu vei acționa în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin în viața ta și pleacă fără nicio motivație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să înveți să fii mai indiferentă cu privire la acest aspect al propriei vieți. Focusează-te doar pe acele aspecte care te împlinesc cu adevărat!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Este important să prețuiești din tot sufletul motivele de bucurie pe care viața ți le oferă zi de zi. Superficialitatea de care dai dovadă în multe momente îți umbrește starea de bine. Ai nevoie să te lași dusă de val pentru a resimți cu adevărat tot ceea ce ți se oferă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Singura modalitate care te face poate face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale pe care le ai în desfășurare. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Faci multe excese, atât alimentare, cât și psiho-emoționale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 aprilie 2021

În loc să îi critici pe cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere, încearcă să îi asculți. Te afli mai mereu în tot felul de procese de introspecție, iar acest lucru te ajută să îți definești prioritățile. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 aprilie 2021

Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Astăzi primești vești care nu te bucură, dar este surpinzător faptul că nimic nu te va demotiva. Ești exigentă, îți place să controlezi totul și nevoile tale sunt mereu cele care primează.
Articole astro