Horoscopul zilei de 9 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Sunt anumite aspecte în raport cu care te simți incapabilă. Faptul că te cunoști nu aduce cu sine și dreptul de a presupune aceleași lucruri și despre cei din jur. Acest tip de comportament poate fi jignitor. Ai grijă la modul în care îți exprimi sentimentele! Unele gesturi de-ale tale pot fi ușor interpretabile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Ziua trece într-o viteză uimitoare și nu reușești să surprinzi cu adevărat nimic din ceea ce se întâmplă. Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața profesională.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Te refugiezi în propriile gânduri şi trăiri. Cu precădere în această zi, eviţi să te implici în problemele sensibile pe care le întâmpini în relaţia personală. Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Toate acțiunile tale fac parte dintr-un proces laborios de dezvoltare personală. Deși conștientizezi cât îți este de greu să accepți anumite sentimente sau gânduri, rămâi totuși deschisă la ideea de schimbare. Ai nevoie de o amănunțită ”reorganizare emoțională”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Nimic din jur nu poate fi mai autentic decât ceea ce se află în sufletul tău. Pe termen lung, firea ta autoritară și mult prea orgolioasă va distruge relația personală. Persoana iubită este mereu alături de tine, dar cu siguranță atmosfera tensionată dintre voi vă va distanța la nivel emoțional. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Ai senzația că tot ceea ce trăiești astăzi face parte dintr-un plan pe care tu nu îl cunoști încă. Acesta ți se dezvăluie într-o manieră caldă, surprinzătoare și tot ceea ce simți te ajută să speri și în lucrurile bune. În plan profesional trebuie să finalizezi un proiect important care nu suportă amânare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Anumite persoane sunt intrigate de comportamentul tau ambivalent. De cele mai multe ori dai senzația că nu poți fi de încredere. Încă de la primele ore ale dimineții vei trece prin câteva situații dramatice și neașteptate. La birou te simți îngrădită de anumiți colegi care caută cu orice preț aprecierea superiorilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă complet indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Îți place și alegi să adopți o atitudine rezervată în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Deși cu siguranță nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Compania plăcută și dorită a celor dragi din familie te face astăzi să pierzi orice contact cu viața de zi cu zi. Astfel de momente de regăsire sunt esențiale pentru ceea ce numești tu ”viața de familie”. Deși astrele o să agite puțin atmosfera spre sfârșitul zilei, totuși nu se întâmplă nimic notabil.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 aprilie 2020

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar, ca să nu mai vorbim de indignarea pe care o simți. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția asupra modului în care aleg să își trăiască viața.
Articole astro