Horoscopul zilei de 9 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Te simți fericită cu tot ceea ce trăiești în prezent și nu îți dorești să dai cu piciorul echilibrului emoțional pe care îl resimți în toate sectoarele vieții tale. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este nevoie să fii conștientă în permanență de nevoile pe care le ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Ești o fire receptivă la nevoile celor din jur. Reușești să te apropii foarte repede de persoanele noi pe care abia le cunoști. Parcursul acestei zile este special pentru tine. Îți vei rezerva mult mai mult timp pentru propria persoana și vei face doar activități care îți fac o reală plăcere.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Ai mare nevoie să lași lucrurile să își urmeze cursul. Rămâi blocată în tot felul de conflicte pe care le ai cu cei din jur sau cu propriul sine și îți este tot mai dificil să ieși la liman. Fiecare dintre noi are propria viziune asupra lumii. A argumenta pe baza acestui subiect nu este o alegere înțeleaptă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Anumite evenimente imprevizibile care au loc astăzi îți vor schimba radical starea de spirit. Chiar dacă în viața ta se află și persoane mult prea tolerante pentru gustul tău, te înfrânezi atunci când ai tendința să le judeci. Fiecare dintre noi are propriul sistem de valori după care se ghidează.    

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Nu este indicat să faci lucrurile pe ultima sută de metri, dar chiar și-așa este de preferat să acționezi decât să nu o faci. Majoritatea provocărilor de care ai parte astăzi nu te intrigă, doar te fac să te poziționezi cu o atitudine mult mai matură față de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Te ”ascunzi” în spatele aparențelor și nu oferi celor din jur opinia ta reală asupra evenimentelor care au loc. Te irită modul în care aleg cei din jur să se comporte cu tine atunci când treci printr-o perioadă de criză. Cu siguranță ai nevoie de mai multă flexibilitate și inițiativă din partea lor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Chiar dacă știi ce îți dorești și viața nu te poate lua prin surprindere, te consideri totuși o femeie sensibilă. Oportunitățile din plan profesional sunt binevenite pentru o persoană atât de vivace ca tine. Resimți o nevoie constantă de a fi provocată, personal sau profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Nivelul tău de anxietate a crescut foarte mult în ultimele zile. Evenimentele care au loc te fac să fii vulnerabilă. Ești destul de sensibilă și în raport cu unele aspecte care nu te vizează. De cele mai multe ori, alegi să îți inunzi mintea cu tot felul de gânduri sau implicații fără sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Un lucru benefic pentru tine ar fi acela de a nu mai proiecta asupra celor din jur niciun fel de așteptare. Împăcarea și acceptarea de sine te vor ajuta în timp să ajungi la echilibrul emoțional pe care ți-l dorești. Este nevoie de răbdare și toleranță față de propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Îți displace ideea de ambiguitate și mai ales în anumite relații din viața ta, o astfel de dinamică este ”periculoasă”. Cariera își pierde din importanță și prioritate în fața armoniei de care ai parte în plan personal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Astrele complotează pentru fericirea ta. Liniștea și armonia pe care le trăiești în această perioadă reprezintă pentru tine apogeul pe care îl puteai atinge în plan emoțional. Dorința de a te face remarcată te ajută să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar în viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 aprilie 2019

Astrele te încurajează să acorzi mai mult înțeles propriilor trăiri și să le lași să te conducă către acțiune. La prânz este posibil să te vezi cu niște prieteni mai vechi. Prezența lor îți va induce un sentiment ”dulce-amărui” de melancolie.
Articole astro