Horoscopul zilei de 9 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează gândurile. Ajungi să acționezi complet irațional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere! Sunt situații în care firea ta tranșantă ajunge să îi rănească pe cei din jur. Această zi o rezervi odihnei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. Este foarte evident faptul că te lași condusă de emoții. Îți este frică de unele riscuri și încerci să le eviți cât poți de mult.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Maniera în care decid să acționeze unele persoane apropiate îți lasă un gust amar. Deși nutrești afecțiune și grijă pentru ele, consideri că nu ai dreptul să le atragi atenția. Îți place mult mai mult să adopți o atitudine rezervată în raport cu ceea ce se întâmplă în jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență. Această zi este destul de solicitantă în ceea ce privește responsabilitățile față de familie. Reușești totuși să găsești un echilibru în toare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Deși încerci să nu te lași afectată de unele evenimente care au loc, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit importantă pentru tine, nu permiți oricărei persoane din jur să îți dea sfaturi cu privire la viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Singura modalitate care te face poate face să simți că deții controlul propriei vieți este să te focusezi asupra jobului și a proiectelor personale pe care le ai în desfășurare. În această zi simți că îți neglijezi sănătatea. Faci multe excese, atât alimentare, cât și psiho-emoționale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Laşi lucrurile să decurgă de la sine. Consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate pentru a nu complica şi mai mult situaţia personală în care te afli. Este evident faptul că treci printr-o perioadă provocatoare din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Majoritatea intrigilor care au loc în viața ta te lasă indiferentă. În sfârșit reușești să îți canalizezi atenția doar asupra acelor aspecte care te vizează. Faptul că cei din jur sunt mereu suspicioși în ceea ce te privește, nu este un aspect care trebuie să te afecteze.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Oamenii vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi. Acesta este cursul natural al lucrurilor. Cel mai important este să reușim să oferim fiecăruia dintre ei acea parte bună din noi. Compromisurile emoționale, de cele mai multe ori, sunt de prisos.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Pentru a reusi să te relaxezi în această zi liberă, concentrează-te pe lectura cărţilor preferate şi pe prezenţa persoanelor dragi din viaţa ta. Această combinație cu siguranță nu poate da greș! De asemenea, o plimbare în natură îți poate aduce revigorarea de care ai nevoie pentru zilele care urmează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 aprilie 2018

Orele acestei zile trec într-o clipită. Compania plăcută și dorită a familiei te face să pierzi orice contact cu viața de zi cu zi. Astfel de momente de regăsire sunt esențiale pentru ceea ce numești tu ”viața de familie”. Deși astrele este posibil să agite puțin atmosfera spre sfârșitul zilei, totuși nu se întâmplă nimic notabil.
Articole astro