Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Deși ești conștientă de anumite neajunsuri la nivel emoțional care există între tine și partener, nu ai curaj să vorbești deschis despre ceea ce simți. Îți este frică să nu fii respinsă sau punctul tău de vedere să nu fie înțeles greșit. Vei întârzia destul de mult cu rezoluțiile pentru proiectele de care te ocupi pentru că mintea îți este în altă parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Neptun va face o dubioasă ”ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa va crea confuzie fix în acele sectoare ale vieții tale în raport cu care erai sigură. În mai multe contexte sociale în care te vei afla astăzi, vei acționa conform prejudecăților. Atitudinea ta va fi una categorică și nu vei lăsa loc de compromis.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Deși de multe ori judeci destul de dur acțiunile celor cu care interacționezi, îți dai seama că ești dezgustată de comportamentul tău. Nu îți place această caracteristică a personalității și nu știi care este de fapt sursa ei. În plan emoțional lucrurile decurg lin, iar armonia și siguranța pe care le simți alături de partener sunt reconfortante.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Ești de părere că venirea toamnei este resimțită de toți la nivel energetic. Problemele care se află la orice pas reprezintă un motiv suficient pentru a încerca să fii mai tolerantă cu cei din jur. Chiar și atunci când ești de părere că nu există rezolvare pentru anumite probleme, rămâi ancorată în speranțele pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană din viața ta. Oricare ar fi aceasta, trebuie să iei o decizie în ceea ce privește poziția pe care ți-o asumi în această relație. Spre partea a doua zilei ai planificată o ieșire cu prietenii care speri că te va energiza din punct de vedere psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Marte te va urmări îndeaproape și te va inspira pentru ca tu să îţi lași frâu liber emoțiilor. În această perioadă vei fi din ce în ce mai dornică să te dedici proiectelor personale deoarece ești conștientă că acestea îți pot oferi împlinirea pe care ți-o dorești. În plan profesional lucrurile intră pe o traiectorie normală după pauza binemeritată de care ai avut parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. Ziua aceasta de toamnă timpurie își pune amprenta asupra dezvoltării tale personale. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile visuri și de aceea este momentul potrivit să înveți să refuzi să mai faci lucruri care nu îți oferă nicio satisfacție.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Dorința și nevoia de a construi un viitor alături de cel ales pare să îți ghideze energiile. Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop binedefinit, chiar dacă pentru cei din jur acțiunile tale vor fi ambigui. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Te doare indiferența anumitor persoane, dar asta nu înseamnă că acțiunile tale mai sunt ghidate de acest sentiment. Accepți cu maturitate parcursul lucrurilor și îți oferi noi șanse pentru a fi fericită. Modul în care preferi să faci lucrurile în plan profesional îți oferă o marjă de eroare pentru situația în care este posibil să dai greș.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi cu melancolie la noţiunea de fericire și la ceea tot ce îţi oferă viaţa. Pe alocuri este posibil să te simţi speriată de ceea ce se petrece în viața ta personală, mai ales că nu ești obișnuită cu această armonie pe care o resimți de ceva timp. Ai încredere în propria persoană!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență te ajută să minimalizezi numărul de decizii greșite. Această zi îți oferă oportunitatea de a petrece timp alături de cei dragi și o să profiți la maxim de compania lor. Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 septembrie 2019

Neliniștea pe care o simți pe alocuri se datorează nesiguranței tale. Încă te simți ancorată într-o serie de prejudecăți în legătură cu o anumită persoană și asta îți îngreunează accesarea unei stări de spirit pozitive. Ziua de astăzi este obositoare, dar aduce în viața ta multe satisfacții la nivel emoțional. Profită de aceste momente!
Articole astro