Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Ești o fire receptivă la nevoile celor din jur. Acest fel de a fi te ajută să te apropii repede de persoanele pe care abia le cunoști. Această zi este una specială pentru tine. Reușești să îți îndeplinești un obiectiv important pentru carieră. Aveai nevoie de această motivație.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 septembrie 2018

În viața ta au loc tot felul de evenimente care te țin în priză. Nu ai timp niciodată să te plictisești sau să simți rutina. Încearcă să ai reală încredere în prieteni. Chiar dacă ești o fire independentă, oferă-le posibilitatea să fie alături de tine atunci când ai nevoie de cineva care să te asculte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Astrele complotează pentru fericirea ta. Liniștea sufletească pe care o trăiești în această perioadă reprezintă pentru tine apogeul pe care îl puteai atinge în plan emoțional. Chiar dacă trecutul îți surâde în anumite momente, nu vrei să mai dai importanță acelor trăiri de demult uitate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, în această zi ești pregătită să faci față cu brio provocărilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite. Nu ai dezvoltată capacitatea de a percepe cu acuratețe ceea ce simți. Pentru tine totul este ambiguu. Această stare de fapt te duce mereu spre apogeul stărilor de vinovăție. Orice alegere pe care o faci te dezechilibrează din punct de vedere psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Te încrezi din nou în persoanele nepotrivite. În această perioadă din viața ta revii la vechile ”tabieturi” în ceea ce privește alegerile greșite. Încerci să vezi lucrurile într-o manieră diferită, mai binevoitoare și empatică, însă toate evenimentele de care ai parte te ”împiedică” cu desăvârșire să o faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Dacă într-adevăr îți dorești să oferi inspirație celor din jur, ajută-i să își descopere resursele interioare. Nu contează cât de mărețe sunt visurile pe care le avem, atât timp cât avem conștiința că le putem îndeplini! La birou este indicat să adopți o atitudine pragmatică. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Succesul este de partea ta deoarece nu ai renunțat niciodată să te încrezi în reușită. Chiar și familia a fost uneori consternată de perseverența și ambiția pe care le ai. Această zi te ajută să aduci puțină lumină printre sentimentele pe care le ai pentru o anumită persoană din viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care îți dai singură seama că te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Îți place ceea ce simți atunci când te retragi în lumea ta. Nevoia de singurătate este impetuoasă în această perioadă. Situațiile cu care te confrunți zi de zi îți oferă multe inputuri pentru propria dezvoltare. Micile conflicte pe care le vei trăi astăzi te vor face să fii foarte irascibilă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Îți este greu să accepți finalul anumitor relații importante pentru tine, mai ales atunci când nu toate cărțile au fost date pe față. Înstrăinarea pe care o simți nu este ceva ușor de ignorat. Tot ce este mai important este ca tu să fii mulțumită de alegerile pe care le faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 septembrie 2018

Chiar dacă rămășițele unei relații de prietenie încă își fac simțite prezența, nu reușești să te lași ghidată de ele. În viața ta ai nevoie de stabilitate și de autenticitate. Aceasta este modalitatea prin care tu funcționezi. Astăzi lasă-te acaparată de intensitatea momentelor petrecute alături de prieteni.
Articole astro