Horoscopul zilei de 8 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Cei care își doresc să facă asta, nu au nicio posibilitate să te combată. Te motivezi tot mai mult și reușești să atingi unele obiective pentru care ai muncit în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență o să ajungi să o înțelegi după mult timp. Odată însă ce acest lucru se întâmplă, îți dai seama că devii tot mai bogată din punct de vedere spiritual și emoțional.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Pe parcursul acestei zile te decizi să clasifici într-un mod diferit lucrurile astfel încât propriile nevoi să fie prioritare. La birou, atmosfera va fi una incendiară în cea mai mare parte a timpului. E ca și cum toți au ceva de zis chiar acum și toți pretind să fie ascultați cu interes.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi, mai ales în plan emoțional. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Uneori, părerile de rău ale celor din jur nu te impresionează sub nicio formă. Ești destul de categorică atunci când se pune problema să treci peste dezămăgirile provocate de anumite persoane. În ceea ce te privește, încrederea în sine este ceva ce lipsește cu desăvârșire.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Astrele ”complotează” pentru starea ta de bine. Liniștea sufletească pe care o trăiești în această perioadă reprezintă pentru tine apogeul pe care îl puteai atinge în plan emoțional. Chiar dacă trecutul îți surâde în anumite momente, nu vrei să mai dai importanță acelor trăiri de demult uitate.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Ziua aceasta îți oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a simți fericirea care te înconjoară: familie, prieteni, bucurie și zâmbete. Prezența Lunii în zodia ta răstoarnă lucrurile cu susul în jos în plan profesional. Agitația de la birou va fi dificil de neutralizat astfel încât să nu aibă niciun impact asupra ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Venus activează intens în casa zodiei tale și de aceea ai senzația că niciodată lucrurile nu au fost mai ”așezate” în viața ta. Indiferent de statutul social pe care îl au cei din anturajul tău, tu o să fii întotdeauna impresionată de cei exuberanți și foarte vocali.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Chiar dacă rămășițele unei relații de prietenie încă își fac simțite prezența, nu reușești să te lași ”ghidată” de ele. Ai nevoie de stabilitate și de autenticitate. Aceasta este modalitatea prin care tu funcționezi. Astăzi te lași cucerită de intensitatea momentelor petrecute alături de prieteni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Nivelul de stres pe care îl resimți de câteva zile ”va exploda”. Ai nevoie de reconfirmare socială primită de la cei dragi pentru a simți că eforturile pe care le depui nu sunt în van. Această nevoie îți era necunoscută. Nu ai mai trăit-o niciodată sub această formă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Nu ai timp niciodată să te plictisești și nici nu cunoști ideea de rutină. Ai parte de foarte multă activitate în viața sentimentală. Totul decurge cu multă claritate deoarece nu acționezi decât atunci cand ești foarte sigură că ceea ce simți este real și autentic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 octombrie 2021

Ai nevoie de răspunsuri și de anumite detalii pentru a reuși să iei deciziile corecte. Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate, iar intenția unora de a te induce în eroare ți se pare de prost gust.
Articole astro