Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Astăzi te vei lăsa inspirată de diada Soare-Jupiter. Încă de la primele ore ale dimineții vei fi într-o continuă alergătură și vei încerca să faci cât mai multe lucruri din ceea ce ți-ai propus. Spre sfârșitul zilei este posibil să primești o veste îmbucurătoare de la prieteni apropiați.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe. Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută însă să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care ești tentată să le iei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Încă te simți destul de ”încărcată”din punct de vedere emoțional. Îți este greu să accepți finalul anumitor relații importante pentru tine, mai ales atunci când nu toate cărțile au fost date pe față. Falsitatea anumitor persoane de la birou este atât de evidentă încât nu îți este greu să o constați.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Firea ta ambițioasă primește astăzi un imbold important având în vedere reușitele de care ai parte. Eforturile tale sunt recompensate și în sfârșit vei putea să spui cu mâna pe inimă că nimic din ceea ce faci nu este în van. Încrederea în sine ”suferă”modificări substanțiale, în bine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Experiența personală este un ghid pentru tine. Alegi să îți exprimi emoțiile și sentimentele deoarece nu crezi în compromisuri în acest sens. Deciziile pe care le iei la birou te ajută să urci pe scara ierarhică, dar această reușită atrage și invidia colegilor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Perspectiva prin care încerci astăzi să privești tot ceea ce trăiești te face să resimți anumite neajunsuri emoționale de care nu erai conștientă. Chiar dacă armonia din relația personală îți aduce împlinire, sunt destul de multe momente când simți nevoia să te revolți în raport cu partenerul de viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Deși ești conștientă de anumite neajunsuri la nivel emoțional care există între tine și partener, nu ai curaj să vorbești deschis despre ce simți. Îți este frică să nu fii respinsă. Vei întârzia destul de mult cu rezoluțiile pentru proiectele de care te ocupi pentru că mintea îți este în altă parte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Această zi îți oferă oportunitatea de a petrece timp alături de cei dragi și o să profiți la maxim de compania lor. Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur. Neliniștea pe care o simți pe alocuri se datorează nesiguranței tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Abilitatea de a fi lider îți este pusă astăzi la îndoială tocmai de acele persoane pe care te bazai cu adevărat. Deciziile pe care este nevoie să le iei vor avea repercursiuni asupra întregii echipe pe care o coordonezi. Nu te lăsa influențată de tendința de a face unele nepotisme!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Pentru a defini cu exactitate ceea ce simți în anumite situații, este important să ai încredere în tine și în propria intuiție. Ultimele luni de lucru cu sine te-au ajutat să îți structurezi noi tipare de comportament care îți oferă un cadru confortabil din punct de vedere emoțional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 8 octombrie 2020

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană din viața ta. Oricare ar fi aceasta, trebuie să iei o decizie în ceea ce privește poziția pe care ți-o asumi în relație. Partea a doua zilei este planificată deja cu o ieșire cu prietenii.
Articole astro